2777
2789
عنوان

زیست هشتو نیم شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 31 پست
بگو جبران میکنم دیگه کاریه که شده عزیزم ...بهشون قول بده ایشالا سال آینده جبران کنی کاش تمام مشکلات ...

مرسی عزیزم

بنظرت شهریور امتحان بدم نمرم بالاتر بشه بهتره یا باهاش حرف بزنم ۱۰ بده پاس بشم؟

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میگیرن، ببین تو بقیه رو بخون نیوفتی این زیست و تک ماده کن ده بدن بهت پاس شی

چن تا درسو میشه تک ماده کرد؟

بنظرت باهاش حرف بزنم اگه بهم ۱۰ بده بهتره یا شهریور امتحان بدم؟

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
مرسی عزیزمبنظرت شهریور امتحان بدم نمرم بالاتر بشه بهتره یا باهاش حرف بزنم ۱۰ بده پاس بشم؟

به معلمت بگو شاید قبول کرد 

اکثرا معلما راه میان با دانش آموز ...برو قشنگ باهاش صحبت کن ببین قبول می‌کنه یا نه 

اگر نکرد دیگه ایشالا بذار برای شهریور 

مستمر چند شدی ؟با اون جمع بشه بالای ۱۰ نمیشی بنظرت ؟

از رو کتاب کمک آموزشی درس میخوندیمثل فرمول بیست اینا

اینطوری نبود ک نخونم و برم سر جلسه

اتفاقا خیلیم خوندم کتاب خیلی سبز هم داشتم از رو اون میخوندم ولی نمیدونم چرا اینطوری شد خیلی سخت بود ولی اونقدر خونده بودم فک میکزدم خیلیم کم بشم ۱۵ میشم

اینطوری نبود ک نخونم و برم سر جلسهاتفاقا خیلیم خوندم کتاب خیلی سبز هم داشتم از رو اون میخوندم ولی نم ...

همکلاسی داری که نمره بالا گرفته باشه

ازاون بپرس از رو چی درس خونده!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اینطوری نبود ک نخونم و برم سر جلسهاتفاقا خیلیم خوندم کتاب خیلی سبز هم داشتم از رو اون میخوندم ولی نم ...

بقیه همکلاسیات چیکار کردن ؟ نمره اونا چطوریه

اگر زیاد هستید برید به مدیر بگید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چن تا درسو میشه تک ماده کرد؟بنظرت باهاش حرف بزنم اگه بهم ۱۰ بده بهتره یا شهریور امتحان بدم؟

نمیدونم برا دهم چنتا میشه، ببین فرقی نداره، میخوای بهش بگو اگه زبون ادمیزاد میفهمه اگه نمیفهمه جهنمو ضرر شهریور برو مستمرت بالا بوده؟ ترم اول چند شدی اگه نمراتت خوب بود درطول ترم بهونه بچین واسش شاید پاس کزد

به معلمت بگو شاید قبول کرد اکثرا معلما راه میان با دانش آموز ...برو قشنگ باهاش صحبت کن ببین قبول می‌ ...

مستمرامونو نمیگه بهمون 

این اصلا با نمره مستمر یا نمرات کلاسی ب هیچ عنوان جمع نمیکنه همون نمره رو برگه

مستمرامونو نمیگه بهمون این اصلا با نمره مستمر یا نمرات کلاسی ب هیچ عنوان جمع نمیکنه همون نمره رو برگ ...

ای بابا 

حالا باهاش صحبت کن ضرر نداره که ...ببین نظرش چیه 

خودتم ناراحت نکن ایشالا جبران میکنی 

همکلاسی داری که نمره بالا گرفته باشهازاون بپرس از رو چی درس خونده!

نمرات بقیه رو نمیدونم هنوز

بقیه همکلاسیات چیکار کردن ؟ نمره اونا چطوریهاگر زیاد هستید برید به مدیر بگید

زیادیم اره دوتا کلاس همه خراب کردن خداکنه حداقل راضی بشن بریم پیش مدیر

نمیدونم برا دهم چنتا میشه، ببین فرقی نداره، میخوای بهش بگو اگه زبون ادمیزاد میفهمه اگه نمیفهمه جهنمو ...

ترم اول ۱۸ شدم

نمرات مسترم رو نگفته بهمون

حالا بهش پیام دادم ببینم با نمرات کلاس اگه جمع کنه راحت پاس میشم

ای بابا حالا باهاش صحبت کن ضرر نداره که ...ببین نظرش چیه خودتم ناراحت نکن ایشالا جبران میکنی

مرسی عزیزم انشالله