خانوما کاربری دست دونفره نگید چرا تاپیکات هم متاهله هم مجرد
با شوهرم از دیشب دعوا داریم کلا همش سر بچه بچه سرمانخوره اینو بده بخوره اونو نده چرا اینجوری اونجوری شوهرم دهنمو سرویس کرده شیرش سرده داغه شیر خودتووبده هزار جور بهونه
دیشب بچم چندماهشه بینمون خوابیده بود میگه تو به من توجه نمیکنی بچه رو همش میبینی گفتم خب چی کارش کنم هنوز چندماهشه نمیتونم ببرم بزارمش تواتاق تنها که یه سری سر این بحث کردیم گفتم به خدا فردا میخوام برم سرکار بحث نکن من خوابم میاد واای دوباره ادامه داد ول نکرد هی گف گف گف اصلا میدونی چیه من الان رابطه میخوام منم گفتم تو که انقدر رو بچه حساسی جایی که بچه هس نباید رابطه باشه به خدا یه لحظه قاطی کرد دیوونه شد گف ریدم رو تو این بچه منم عصبانی شدم گفتم ننت بچه پس ننداخته عن پس انداخته گف چه گوهی خوردی گفتم تو گوه میخوری که این حرفارو میزنی به من و این بچه معصوم یکی محکم زد تو دهنم بچه رو هم برداشت برد گذاشت تو اتاق خواب خودش به منم گف جایی نمیری همینجا میخوابی انقدر گریه کردم اون طفل معصوم هم از اونور گریه میکرد انقدر التماس کردم بزاره برم پیشش گفتم الان نفسش بند میاد از گریه درو قفل کرده بود اتاق خوابو به خدا جوری زد تو دهنم دهنم پرخون شد