2777
2789
عنوان

رشتتون چی بود و الان چه کاره اید

708 بازدید | 70 پست

و اینکه راضی هستید بگید بقیه ایده بگیرن

از سختی ها و خوبی هاشم میتونید بگید

خودم که حقوق 

البته هنوز دانشجوام

مطالبش اونقدر ها هم که میگن سخت نیست

فقط باید حوصله داشته باشی

و خوب آزمونشم سخته البته هنوز ندادم ولی خب بررسی کردم آزمون های سال قبل رو

بازار کارشم اگه خودت پول داری بعدا دفتر بزنی و درست تبلیغ کنی و کارت خوب باشه خوبه

و درامدت بالاعه به شرطی که یه وکیل همه چیز دان و باشی و فن بیانتم بالا باشه

منم فعلا دانشجو حسابداریم

دنبال کاراموزیم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری بودم الانم تو همین رشته کار میکنم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بین حقوق و حسابداری موقع انتخاب رشته مونده بودمشما راضی؟ بازار کارش میگفتن خوبه فقط حوصله محاسبات رو ...

فعلا خوبه

محاسبات رو سیستم میزنه 

کلا کاری که حسابدار میکنه متفاوته با تصور همه 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من مهندسی صنایع خوندم. از همون اول سر کار بودم. بعد چند سال استعفا دادم چون دو تا بچه دارم و محیط کارهای مرتبط هم صنعتی هستن با ساعت کار بالا

درآمدم خوب بود و چون من سیستم هم پروژه ای کار می کردم برای شرکتهای دیگه درآمدم از اون قسمتم بالا بود. ولی خب خانمها بعد ازدواج و مخصوصا بچه خیلی خیلی محدود میشن