2777
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم علاقه ای به همسرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 56 پست
طبیعیه عزیزم توی درونت یه انسان درحال شکل گیریه و تمام بدن و هورمونات در حال تلاشن نگران نباش ❤️❤️

واقعا اینو نمیدونستم میخواستم ناراحت بشم

اصلا فک نمیکردم بخاطر هورمونام هست 

فک میکردم دیگه تا آخر دوسش ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اینو نمیدونستم میخواستم ناراحت بشماصلا فک نمیکردم بخاطر هورمونام هست فک میکردم دیگه تا آخر دوس ...

😁 نه بابا 

هرلحظه بخاطر تغییرات حالات مختلفیو تجربه میکنی

به خودت سخت نگیر و از بارداریت لذت ببر 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
میشه بی‌زحمت یه توضیح در مورد مراحل ای وی اف بگین ممنون میشم و هزینه هاش هم

عزیزم اول مرحله آمپول زدن برای پانچکر( تخمک کشی )

هست وقتی انجام دادن

و همسرت آزمایش اسپرم رفت داد همون مرکز  روز پانچکر 

چند روز بعد باهات تماس میگیرن واسه انتقال جنین 

آنچنان ازش بدم نمیاداولی خب حس میکنم دوسش ندارم

برعکس من از وقتی باردارشدم خیلی دوسش دارم دوست دارم باهام باشه دلم برای خلوت دونفرمون تنگ شده دوست دارم زود بگذره فقط دوباره باهم باشیم