2777
2789
عنوان

گیت تخمک گذاری و دمای بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
این ماه ک مدیکور خریدی چقده هزینش؟من تو داروخانه های شهرم نیس . میشه سفارش بدم ازشون از شهر خودتون ش ...

من مکس ۱۴ خریدم یه داروخونه ۹۸ تومن داد اون‌یکی یکم پایین تر بود میتونی از دیجی کالا سفارش بدی بنظرم

روز ۱۳ هاله یکم پررنگ بود ولی الباقی روزها به زور یه هاله میفتاد واقعا گیج شدم یعنی ایندفعه از ۹ سیک ...

اره بزن من خودم که باردار شدم نفهمیدم اصلا روز تخمک گذاری بود نبود اصلا چجوری شد 

زیاد درگیر روز تخمک گذاری نباش ۵ روز بعد پاکی شروع کن تا ۳ روز به پری مونده اقدام کن ۱ روز در میون یا ۲ روز در میون 

من اصلا نه پامو گرفتم بالا ن چیزی فکر کنم سریع هم شستم چون داشتیم تست میکردیم 😹🤦🏻‍♀️

ولی باز تو یک‌ربع صبر کن بعد برو‌خودتو بشور انشالله زود باردار میشی 

غذاها و‌معجون های مقوی بخورید که جفتتون بی حال نشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بزن من خودم که باردار شدم نفهمیدم اصلا روز تخمک گذاری بود نبود اصلا چجوری شد زیاد درگیر روز تخمک ...

خدا برات حفظش کنه من ۲ تا دختر دارم دلم خواست خدا یه پسر بهم بده برای همین میخوام تو روز تخمک گذاری بیشتر اقدام کنم

خدا برات حفظش کنه من ۲ تا دختر دارم دلم خواست خدا یه پسر بهم بده برای همین میخوام تو روز تخمک گذاری ...

من شوهرم بخاطر مشکل رودهاش عرق کاسنی میخورد روزی ۱ فنجون من نمیدونستم که پسر میشه

ماهم دنبال دختر بودیم بعد شد پسر

تو‌ اینستا دیدم عرق کاسنی تو اقدام بچه رو‌ پسر میکنه باز نمیدونم‌ دقیقه یانه

انشالله خدا دوتا عروسک هاتو‌ حفظ کنه برات عزیزم

من شوهرم بخاطر مشکل رودهاش عرق کاسنی میخورد روزی ۱ فنجون من نمیدونستم که پسر میشهماهم دنبال دختر بود ...

خدا حفظش کنه شوهرم خورد معده اش بهم ریخت دیگه نخورد فعلا فقط گرمی جات بهش میدم پناه بر خدا

سلام ،من مدیکور خریدم اینترنتی سفارش دادم ،بسته ای ۶۵ت.

مکس ۱۴افتضاحه، فقط مدیکور، اطراف منم نبود مدیکور مجبور شدم اینترنتی بخرم،

سه بسته باید بخرید

من ۳۱روزه است سیکلم، از 

روز ۱۲شروع کردم روزی ی بار کیت زدم 

بعدش ک تو خط پر رنگ شد روزی دوبار کیت زدم 

تاپیک های لوبیا ۹۹ رو بخونید عالیه کمکتون میکنه

سلام ،من مدیکور خریدم اینترنتی سفارش دادم ،بسته ای ۶۵ت.مکس ۱۴افتضاحه، فقط مدیکور، اطراف منم نبود مدی ...

واقعا نتیجه گرفتین همون ماه ؟ باردار شدین؟

عکس از گیت هاتون دارید ببینم؟

ـو از چ سایتی مدیکور خریدین دیجیکالا نداره

واقعا نتیجه گرفتین همون ماه ؟ باردار شدین؟عکس از گیت هاتون دارید ببینم؟ـو از چ سایتی مدیکور خریدین د ...

از تو ترب از ی مغازه سفارش دادم،

همزمان با مکس ۱۴ انجام دادم فقط مدیکور رنگ میگرفت، هنوز هم موعدم نشده ببینم باردارم یا ن

از تو ترب از ی مغازه سفارش دادم،همزمان با مکس ۱۴ انجام دادم فقط مدیکور رنگ میگرفت، هنوز هم موعدم نشد ...

سلام خوبی گلم فکنم ۱۴ ،تخمک گذاریت بوده اقدام داشتی؟

گیتی ک دو خطت پر رنگه چ ساعتی زدی؟