2777
2789

هیچ کدام سه فرزندی عالی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نه اینجوری نیست اگه طرف آدم خوبی باشه بخاطر اینکه بچه نمی‌خوام ردش بکنم توافق میکنیم که اگه تا اون م ...

دمت گرم چندنفرازدواج کردن بعدگفتن مانمیخوایم اصلابه طرف مقابل فکرنکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم این همه تبلیغات واسه جوانی جمعیت روتون اثر میذاره؟؟

رو ما که ن ولی رو قرص ها و روش های پیشگیری اثر گذاشته🤣

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دو

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

داری یا میخوای بعدا داشته باشی؟

سه تا دارم یه دختر دوتا پسر

عالی باهم سرگرمن هیچ کاری بهم ندارن هم بازی 

هستن و کلی مزایا ی دیگه

میگم این همه تبلیغات واسه جوانی جمعیت روتون اثر میذاره؟؟

مردم بجز ی تعداد کمی بقیشون آگاه شدن بابا دیگه دری وریا تاثیری نداره😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میگن دوقلوزایی سه قلوزایی زیادشده حالانمیدونم راسته یانه

بله یه چیز عجیبی زیاد شده

خدا واست نگهداره عزیزممم😍😍😍😍😍

ممنون گلم 

۴۴

عرزند نداری؟چند ساله ازدواج کردی؟منم ۴۰سالمه ۱۲ساله ازدواج کردم اما بچه دار نشدم الان همه میگن پشیمون میشی برو دنبالش بنظرت برم؟خودم خیلی علاقه ندارم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم