2777
2789
پسر هست عزیزم تاپیک زدم براش دوباره مادرشوهرشدم😅😄

بزار بیام بخونم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها پس برای همین نفهمیدن ولی چ ایده خوبی مرسی😅

البته دوستهای صمیمیم قطع ارتباط کردن 

مهم نیست البته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوشبحال عروساتون مادرشوهرخوبی خواهندداشت😍😍😅

اميدوارم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سرهمین موضوع؟

بله 

جالبه کل خانواده و فامیل خوشحال شدن

فدای سرتون مهم خودتون و خونواده تونین که الهی همیشه دورهم خوش باشین آدم دوستاش رو توهمچین وقتایی میش ...

دقیقا باعث شد دوستی های ۲۰ ساله و ۲۶ ساله تموم بشه 

چون باید شرایط رو درک میکردن که قطعا تصمیم گرفتم این کار رو انجام بدم

دقیقا باعث شد دوستی های ۲۰ ساله و ۲۶ ساله تموم بشه چون باید شرایط رو درک میکردن که قطعا تصمیم گرفتم ...

دقیقا دوستا و اطرافیان باید درک کنن و به تصمیم و انتخاب آدم احترام بذارن وگرنه همون بهتر ارتباط قطع بشه این مسئله کاملا شخصیه

دقیقا دوستا و اطرافیان باید درک کنن و به تصمیم و انتخاب آدم احترام بذارن وگرنه همون بهتر ارتباط قطع ...

کاش می‌دونستن 

جالبه پیام هم دادن انشالا که یواشکی های زندگی هاتون اونقدر ارزش داشته باشه که آدماها و دوستان نزدیکتون رو بخاطرش از دست بدید و سالها خاطره رو به یکباره بذارید کنار......

باز تو این تاپیک هم شروع کردید به مسخره کردن هموطناتون؟ قضاوت نکنیم چی شد؟ بتوچه بمنچه چی شد؟ گیرم ا ...

اگه واقعا فکر میکنی زادو ولد بی رویه هیچ ربط و هیچ ضرری برای من و شما نداره، من حرفی باهات ندارم

این موضوع ربطی به قضاوت نداره. بله مسخره میکنم تا بلکه یه روزی یه جا بفهمن زاییدن هنر نیست. کسی که بچه میاره باید فکر روح و روان و جسمشم باشه، باید فکر آیندشم باشه. وگرنه که حیواناتم زادو ولد میکنن...

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

کاش می‌دونستن جالبه پیام هم دادن انشالا که یواشکی های زندگی هاتون اونقدر ارزش داشته باشه که آدماها و ...

همین الان تاپیکتون روخوندم خوشم اومدآدم قوی ای هستین خداحفظتون کنه فقط هماهنگ کردن پرستاروفیلمبردارتوراه بیمارستان عالی بود😂براشون متاسفم که به این درک نرسیدن زندگی شخصی خودتونه و حتماصلاح دونستین 

اگه واقعا فکر میکنی زادو ولد بی رویه هیچ ربط و هیچ ضرری برای من و شما نداره، من حرفی باهات ندارماین ...

خرج بارداری زایمان تربیتش بااونه توچراجوش میزنی اومدی تاپیک اسی روخراب کنی دعواراه بندازی آخه به توچه یکی میخوادچهارتابیاره یکی تک به ماچه سرت توی .. خودت باشه