2777
2789
تصورقیافه ت اون لحظه ای که جوابتومیده😂

😅🤦‍♀️

هم باید جلو خندمو بگیرم هم غرورمو حفظ کنم

همسرمم یواشکی میخنده کیف میکنه

میگه کپی خودته ماشالا...

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با توجه به شرایط زندگی خودم خدا همین سه تا رو حفظ کنه برام ولی دلم میخواد یگی دیگه ولی توانشو ندا ...

خدا حفظشون کنه برات ،دوتا دارم به نظرت سه تا بهتره یا دوتا ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
گوشت شد کیلویی یه ملیون نشد بخری به بچت بکو به عشق مملکتم زاییدمتون خدا عقلو فکر بده واقعن البته امث ...

آره بدجوری وصلم

ولی زندگیمو میسازم مثل بعضیا نیستم بشینم غر بزنم 

خدا ازت نگذره بخاطر تهمتهایی که بهم زدی

خدا حفظشون کنه برات ،دوتا دارم به نظرت سه تا بهتره یا دوتا ؟

عزیزم بستگی به شرایط زندگیت داره بچه بزرگم با من نیست اخر هفته ها میاد پیشم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

دوتا بچه دارم که ۱۸۰درجه باهم فرق دارن اولی زندگی رو به کامم تلخ کرده ودومی زندگی برام گلستون کرده واقعا اگه دومی نداشتم اصلا شیرینی بچه داری متوجه نمیشدم اینکه به هرکدوم اینا که فکر میکنم نظرم فرق میکنه به نظرم اصلا نمیشه یک نسخه برای هرکسی پیچید بسته به خود بچه داره درکل بچه یعنی مسئولیت که میتونه خیلی متفاوت باشه 

😅🤦‍♀️هم باید جلو خندمو بگیرم هم غرورمو حفظ کنمهمسرمم یواشکی میخنده کیف میکنهمیگه کپی خودته ماشالا. ...

سلام نازنین جانم 

خدا بغلمو پر کرد دوباره 🥺❤️🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا عزیزم؟البته اگه دوست داشتی بگو

سر دومی که سزارین شدم خیلی چسبندگی داشتم دکتر گفت یا دیگه بچه نیار یه پنج شش سال صبر کن خب منم پنج شش سال صبر کنم دیگه سنم خیلی بالا میره ترجیح میدم دیگه نیارم

سلام نازنین جانم خدا بغلمو پر کرد دوباره 🥺❤️🥰

خدارشکررر😍😍😍😍

به به چ خبر خوبی عزیزم دعا میکنم بسلامتی زایمان کنی و بغلش کنی🤩🤩

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤