2777
2789

بی‌بی‌چک اصلا دل‌خوش نکن من کل فامیل‌مون اشتباه در اومدـ

۱۰ روز بعداز تاخیر چه خون بیاد چه نیاد چ لکه‌بینی داشته باشی چ نداشته باشی برو ازمایش خون بده عزیزمم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بی‌بی‌چک اصلا دل‌خوش نکن من کل فامیل‌مون اشتباه در اومدـ۱۰ روز بعداز تاخیر چه خون بیاد چه نیاد چ لکه ...

من تنبلی داشتم چندماهه قرص پروژسترون میخوردم و دوماه منظم بود پریودم این ماه ۲۱روز عقب افتاده و در روز ۲۸سیکل دو روز لک بینی داشتم،دوتا تست منفی هست نمیدونم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی داشتم چندماهه قرص پروژسترون میخوردم و دوماه منظم بود پریودم این ماه ۲۱روز عقب افتاده و در ر ...

ازمایش فقط عزیزم❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ازمایش فقط عزیزم❤

من تنبلی تخمدان دارم,۹ماهه ک تو انتظار باردارشدنم،این ماه هروز پیاده روی کردم،دکتر رفتم و پریودم با قرص تنظیمه،بعداز قطع قرص ده روز بعدش پریود میشم،ایندفعه پنج روز جلوتر شدم و کلا دو سه روز بود پریودم ،دو روز اول ببخشید خون قهوه ای مایل به سیاه می اومد ولی کم،روز سوم کلا قطع شد شبش،سنگینی بلند کردم لک قهوه ای دیدم بازم،از معده درد و حالت تهوع دارم جونم به لبم رسیده،یکمی هم سینه ام حساس شده،به نظرتون باردارم؟بی بی چک زدم منفی بود،یعنی زود زدم؟آخه علائم بعد از مثلا پریودم چیه پس همیشه پنج روز طول میکشه پریودیم

من تنبلی تخمدان دارم,۹ماهه ک تو انتظار باردارشدنم،این ماه هروز پیاده روی کردم،دکتر رفتم و پریودم با ...

عزیزم بهتره ازمایش خون بدی و بهشون تمام اینارو توضیح بده اصلا به بی‌بی‌چک اعتماد نکن

البته دلیل خون تیره اول خون‌های مانده در رحم هست یا بخاطر تغییرات هورمونی ک با قرص‌ها ایجاد شده

اما اگر جلوگیری نداشتی یا توی اقدام هستی حتما ازمایش بده

ان‌شاءالله همه‌چیز خوبه❤نگران نباش و اصلا استرسی نشو بهترین راه ازمایش هست و بهشون تمام اینارو ک الان گفتی بگو