2777
2789

از شهریور پارسال ۷ تومن ازمون گرفته بود که فقط ۳۵۰۰ شو با هزار زنگ و پیام پس داده بود.۳۵۰۰ دیگه اش از همون زمان مونده دستشون. هر چقدر شوهرم به خودشو خانومش گفت پول لازمیم هی میگفتن نداریم(حالا این وسط طلا خریدن و همه چیزشونم به راه بود)

شوهرم یه یک ماهی رفته مکه و نیست.گفت الان که من نیستم تو به برادرم زنگ بزن بگو شوهرم نیست پول لازمم

منم صبح زنگ زدم

نه و نیم زنگ زدم فکر میکردم سرکارش باشه ولی خواب بود.دیگه گفتم چک داریم و شوهرم گفته دست شما پول هست و بی زحمت بریزین که موندم دست تنها و از این حرفا

حرفم تموم شد یه ده ثانیه سکوت کرد.طوری که فکر کردم قطع شده یا خوابش برده.دو سه بار گفتم الو الو

گفت بله

گفتم دیگه برا همین زنگ زدم ببخشید خوابم بودین

گفت جور میکنم

تشکر کردم قطع کردم

بلافاصله شماره کارتو بهش پیامک دادم

دیگه هیچ عکس العملی نشون نداد

نه جواب پیامکو داد.نه از صبحه پولو ریخته

امیدی داشته باشم که میریزه یا نه دیگه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو دلم نذار که خونه از دست این جماعت بدحساب،واقعا اذیت کننده س این بدقولی و اینکه آدم بخواد پول خودشو با صد عذرو التماس گدایی کنه

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

میلیون عزیزم.پولی نیست ولی حرصمون میگیره یکی اینطوری پولمونو بخوره

یعنی برای سه میلیون و پونصد برادرشوهرت این اداها رو درمیاره؟از حلقش بکش بیرون من از این بچه زبل بازیا خیلی بدم میاد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟