2777
2789
عنوان

چی گفتی!!!

475 بازدید | 58 پست

🌺🌼🌺🌼🌺🌼

✳️ #ایده

@hamsardari_h

سلام خسته نباشید

من یه دوتا ایده خیلی ساده دارم😊

١- یبار تو ماشین بودیم بین من و اقایی سکوت بود یدفعه بلند گفتم ها؟.. چی گفتی؟ آقایی گفت هیچی من 😳...گفتم اره تو 🙃چرا یه چیزی گفتی ؛چی گفتی؟  همش حرفایی ک بینمون ردوبدل شده بود تکرار کرد و گفت اینارو گفتم گفتم نه چیز دیگه گفتی 🙍🏻گفت بخدا همینا بودن فقط😧... گفتم نهههههه 🤦🏻‍♀یه چیز دیگه... گفت دیگه چیزی نگفتم 🙄گفتم چرااااا گفتییییی دوست دارم😇... وای عشقم منم خیلی دوست دارم... زد زیر خنده و گفت دوست دارم🤣 حالا هرزمانی ک اقایی سرش شلوغه و دیر بهم گفته دوست دارم همینطور ک بینمون سکوته یدفعه بلند من میگم  چی گفتی؟ یه چیزی شنیدم دوباره بگووووش😋... اونم میگه دوست دارم... (همچین طبیعی اجراش میکنم ک خودشم به این باور رسیده گفته دوست دارم و من نشنیدم دوباره داره تکرار میکنه😅)

2- موقعه ورود اقایی به خونه رمز عبور داریم موقعه خروج رمز خروج...

رمز ورود و خروجمون یه بوسه💏 و دوست دارمه... دیگه تا اقایی میخاد بیاد خونه میرم دم در وایمیستم میگم رمز عبور 😶اقاییم بوسم میکنه و میگه دوست دارم وقتی هم میخواد بره سرکار میپرم 🏃‍♀دم در جلوشو میگرم میگم رمز خروج... 😋

با تشکر از کانال عاااااااااالیتون 👌خوشبخت بشید همگی ♍️

💫 ایده های خوشبختی 👇👇👇

💞 @hamsardari_h

یاد خانومای قررری افتادم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

گفتي آقايي فكر كردم با يه آقايي تو ماشين( تاكسي) بودي😅

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمز خروج ما اینه که من تو تختم آقامون میگه خداحافظ من رفتم منم تو خواب شیرین میگم اوهوم به سلامت😂😂 ...

والا من همون اوهوم هم نمیگم چون خابم خخخ

شاید یه روز سرد،شاید یه نیمه شب،دلت بخواد بشه برگردی به عقب

من از این طرز نوشتن خیلیییییییییییییی بدم میاد نمیدونم چرا:(

آقایی و....

کلا سبک این نوشته

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

بیخییییال

کله سحر بپرم دم در بگم ماچم کن برو سرکار..

کف گرگی میاد تو صورتم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐