2777
2789

شوهرش نمیزاره بیاد خونه مامانم اون روز مامانم داشت میرفت کربلا یکی دوساعت اومد بهش گفتم به شوهرت بگو بیاد یه ساعت بشینه برید از فامیلا بده گفت چیکار کنم چند بار گفتم نمیاد مامانمم با چشم گریون راهی کربلا شد همش گفت خدا چرا دخترمو بدبخت کرده… امروز به خواهرم میگم میخوای چیکار کنی باهاش یه حرفی بزن دیدی به خودش نمیاد طلاق بگیری بهتره به خدا خیلی ایراد داره یکی دو تا نیستش که خواهرمم همش مریضه میگم به خدا از حرص اون داری اینطوری مریض میشی همش میگه چیکار کنم طلاق بگیرم میگه مامان از خودش در آورده خیلی حرف هارو 😭😔😏

هرجا میرم میبینم خواهرم نیست قلبم میگیره میرم پیش مامانم همش ناراحته بعد خواهرم برگشته میگه مامان زیادی شلوغ کرده میگه همه مردا یه ایراداتی دارن دیگه🫠

خیلی چیزا هم هست خواهرم نمیگه😭خواهرم کارمنده یه لباس درست و حسابی هم نمیپوشه معلوم نیست شوهرش حقوقشو میگیره یا برای خونه خرج میکنه☹️😔عین حمال ها هم بیرون کار میکنه هم داخل خونه میگه این عین قدیما فکر میکنه میگم آخه قدیما زن کار نمیکرد خرجی نمیداد تو میدی 

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خودش راضی کاری نمیشه کرد

مامانم همش ناراحته گریه میکنه منم ناراحت میشم دست خودم نیست که خواهرمه تمام وجودمه 😭 نمیدونم چرا کور و کر شده چشماشو بسته میترسم بچه دار بشه صبرش تموم بشه با یه بچه میخواد چیکار کنه😏

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
خله

دوساله کلا عیدا زهر مارمون شده شوهرش هر عید یه دعوایی راه انداخته تا چند ماه سوختیم 😭بی دلیل شوهرش دعوا راه میندازه بعد کینه به دل میگیره

خواهرتون واقعا ازش ناراضیه؟شوهرش چرا نمیاد؟ دلخوری پیش اومده؟هیجا نمیاد کلا؟

ناراضیه ولی میگه چیکار کنم همه مردا عین همن… اصلا نمیدونیم چرا نمیاد چرا داره بی احترامی میکنه…یه روانیه…خواهرم عید یه کم مریض شده بود زده بود به اعصابش میگفت این تشنجیه میگفتیم بابا این یکم اعصابش ضعیف بهت هم گفته بودیم قبل ازدواجتون

دوساله کلا عیدا زهر مارمون شده شوهرش هر عید یه دعوایی راه انداخته تا چند ماه سوختیم 😭بی دلیل شوهرش ...

زندای خواهرم همینه فقط اون کارمند نیست از همه جا پای خواهرم رو بریده

خواهرت پشیمون میشه وقتی که دیگه ن اعصاب داره ن بدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمونش زیاد دیدم انگار نمیفهمن چی دارن ب روز خودشون میارن . اگ شاغل نبود باز ی چیزی

کلی طلا داره شوهرش گفته طلاهاتو بفروشیم خونه بگیریم ما ام به خواهرم گفتیم باشه بفروشید ولی هرچه قدر که فروختی سهم اونو بزنه به نام تو… طلاهاشم تو دوران مجردیش گرفته هااا شوهرش دوتا النگو فقط براش گرفته… شوهرش میگه نه نمیتونم به اسم تو بزنم🙄🙄🙄 به خواهرمم میگیم پس خودش با پولای خودش بگیره میگه چیکار کنم منم توش زندگی خواهم کرد دیگه

خوب نیاد خونتون 

به خدااا این مردا میبینن مهمه برای خانواده زنشون خودشونو چس میکنن 

محل ندی بهشون خودش بلند میشه میاد 

هی شما حساسیت دارین ،هی خواهرت حتما تو خونه سر این موضوع ناراحتی میکنه اون نقطه ضعف پیدا کرده ازتون 

زندای خواهرم همینه فقط اون کارمند نیست از همه جا پای خواهرم رو بریدهخواهرت پشیمون میشه وقتی که دیگه ...

اون شوهرشو مقصر میدونه یا نه؟ تا حالا به شوهرش نگفته یا درست میشی یا طلاق؟

میگم طلاق آخرین راهه ولی باید یه جوری بترسونیش یه کاری کنی به خودش بیاد

خوب نیاد خونتون به خدااا این مردا میبینن مهمه برای خانواده زنشون خودشونو چس میکنن محل ندی بهشون خودش ...

به جهنم نیاد ولی مامانم یه بار میخواست بره کربلا یه بار فامیلا جمع شده بودن به خاطر این که پشتمون حرفی نباشه گفتیم بیاد مامانم حالش ازش بهم میخوره میگه اصلا نمیخوام ببینمش