2777
2789
عنوان

هییییی خواهرم یه جوری حالمو گرفته حال هیچی ندارم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 24 پست
خوب نیاد خونتون به خدااا این مردا میبینن مهمه برای خانواده زنشون خودشونو چس میکنن محل ندی بهشون خودش ...

شوهرم پرسید گفت فلانی ساعت چند میاد منم اون موقع بیام گفتم سرماخوردن حالشون خوب نیست نمیان برگشتنی موندم چی بگم که نمیام🫠😭 از دروغ حرف زدن و خود خوری دیگه خسته شدم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
اون شوهرشو مقصر میدونه یا نه؟ تا حالا به شوهرش نگفته یا درست میشی یا طلاق؟میگم طلاق آخرین راهه ولی ب ...

خواهرم بچه داره

و بچش میگه من هر دوتاتون رو میخوام و خواهرمم به خاطر بچش،صبر کرده

اگه خواهرت اول ازدواجش از طرف من بهش بگو همسرت روز به روز بدتر میشه 

الان خواهر من هیچ وقت تو دوره‌ای هامون نیست و تنها میره خونه مامانم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم بچه دارهو بچش میگه من هر دوتاتون رو میخوام و خواهرمم به خاطر بچش،صبر کردهاگه خواهرت اول ازدوا ...

نه بچه نداره من به خاطر همین میگم تموم کنه منم میگم بچه بیاد هم خودش بدبخت میشه هم اون بچه زندگی بدی رو تجربه میکنه گناه داره

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
وقتی خودش از زندگیش راضیه بهتره دخالت نکنین و اجازه بدین خودش متوجه بشه و تصمیم بگیره

راضی نیست فقط میگه طلاق سخته همه مرد ها عین همن همشون بدن

نه بچه نداره من به خاطر همین میگم تموم کنه منم میگم بچه بیاد هم خودش بدبخت میشه هم اون بچه زندگی بدی ...

خیلی سخته 

ماهم به سختی با شرایط خواهرم کنار اومدیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خیلی سخته ماهم به سختی با شرایط خواهرم کنار اومدیم

من هردفعه میرم خونه مامانم از ناراحتی مامانم حالت تهوع میگیرم

من هردفعه میرم خونه مامانم از ناراحتی مامانم حالت تهوع میگیرم

کاش من دسترسی به خواهرت داشتم

ببین گلم حالا که خواهرت راضی بهش بگو حداقل بره مشاوره

تا مشاور آگاهی بهش بده

به جهنم نیاد ولی مامانم یه بار میخواست بره کربلا یه بار فامیلا جمع شده بودن به خاطر این که پشتمون حر ...

اصلا فامیل حرف بزنن به درک 

من خودم مورد شما رو داشتم ،بخاطر حرف فامیل داشتم خودم آب میشدم از غصه 

با مامانم دعوا کردم گفت تو بخاطر حرف مردم داری منو نابود میکنی ،گور بابای حرف مردم،شوهرم تو هر دعوا منو تهدید میکرد نمیام خونه فامیلات ،فهمیده بود مامانم حساسه ،نقطه ضعف پیدا کرده بود  

به خداااا شش ماه نشده شوهرم دست برداشت دید مهم نیست برامون 

فقط شما دارین خواهرت رو اذیت میکنی ،بهش آرامش بدین هر طور راحتی ،اون زورش به شوهرش نمیرسه ناراحتی شما رو هم میبینه اذیت میشه ،هی شما بدتر به ناراحتیش اضافه میکنید 

شوهرم پرسید گفت فلانی ساعت چند میاد منم اون موقع بیام گفتم سرماخوردن حالشون خوب نیست نمیان برگشتنی م ...

دقیقا خانواده ما هستین

خیلی ریلکس بگو نمیدونم چرا نیومدن حتما کاری دارن اگه بتونن میان 

دختر دایی مامانم هیچ جا نمیاد مامانش هم هیچ وقت توجیه نمیکنهذ فقط میگه نمیان و تمام 

حالا من مامانم یکسره در حال توجیه کردن و توضیح دادن زندگی من به دیگران 

شما بپذیرین که ممکنه بیاد ممکنه نیاد شش ماه صبر کنید هم شما حالتون بهتر میشه هم زندگی خواهرت 

ما موردای این شکلی خیلی داشتیم تو فامیلمون