2777
2789
عنوان

امروز دکتر پسرم رو معاینه کرد خیلی ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 85 پست

خودت کنارش بودی؟ 

منم یه بار بچه ام پارسال بردم اونجاش معاینه کرد اولش بدش آمده بود و ناراحت شد بعد دیگه من و باباش گفتیم ما بزرگترها هم بعضی وقت ها مجبوریم بریم دکتر و ممکنه معاینمون کنه بعد بهش گفتم اگه بابات کنارت باشه که مشکلی نداره بابات مواظبت هست دیگه چند روز بعدش یکم در موردش باهاش شوخی می کردیم بعد یه هفته یادش رفت

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم خیلی خجالتی ام 

یادمه سیزده شالم بود بردنم دکتر ارتوپد میخواست گردنم رو معاینه کنه گفت شال و لباست رو در بیار یا اینکه زیرش استین کوتاه پوشیده بودم و بچه هم بودم خیلی موذب شدم هنوز یادم مونده 

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

خودت کنارش بودی؟ منم یه بار بچه ام پارسال بردم اونجاش معاینه کرد اولش بدش آمده بود و ناراحت شد بعد د ...

يادش ك نرفته فقط ديگه راجع بهش زياد فكر نميكنه ب زبون نمياره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خودم‌هم‌فکر نمی‌کردم

من از قبل به پسرم یه کوچیک گفته بودم گفتم قراره دکتر معاینه ات کنه. بعد تو مطب هم باباش کنارش بوده

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

استارتر عمیقا برای پسرت ناراحتم 

من خودم نتونستم اون تجربه تلخ رو فراموش کنم 

تصویر دکتر هنوز توی ذهنمه

از اون موقع من یه آدم دیگه شدم 

فکر کن من بابام هم توی اتاق بود 😭😭😭

از تجاوز بدتره به نظرم 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
نه سال

بهش بگو مامان جز  پدر و مادر پزشک هم ایرادی نداشته ببیننه گلم آخه واسه سلامتیت بوده ولی غیر از اون به احدی اجازه نده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خب چيكار ب اون قسمت داشتمن نشنيده بودم تاحالا

عزیزم دکترا با یه ابزاری مثل تسبیح بیضه پسر ها رو معاینه میکنن .به هر حال برای بررسی بلوع و .. لازمشونخ

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..