🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دی جی کالا سفارش دادم خیلی خوبه داره تموم میشه نه بو نباید بده
بو نداره پس چیکار میکنه؟
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من از ترکیه میگیرم بافتش خشکه و بوی خوش و واضحی داره و اصلا رنگ پس نمیده و طعمش تو غذا خیلی واضح نیست. دو سه بار ایران گرفتم کاملا برعکس بود تند و خیسه و یه ذرهاش کاملا رنگ غذا رو عوض میکنه و حتی قوطی رو قرمز میکنه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من گرفتم یه پودر قرمز رنگ خوشرنگ بود، که خشک نبوود مثل بقیه ی ادویه ها
یکم چرب طور بود
اما هیچ تاثیری توی رنگ و بو و طعم غذا نداشت