2777
2789

بچه ها دیشب گفتم اخر هفته خواهرشوهرمو پاگشا کردم.

میخوام پیش‌غذا سالادسزار بزارم.

شام کباب بدم،کنارش زرشک پلو مرغ هم بزارم(بنظرتون یه مدل غذای دیگم بپزم؟اخه ما مهمون داریم حداقل سه تا غذا میپزیم)

زیتون پرورده و ماست بادمجون و سبزی خوردن و گردو و زیتون ساده هم کنار غذا میارم.

دسر هم چیز‌کیک یخچالی لوتوس میخوام درست کنم،اخه قبلا خوردن و خیلی دوسش داشتن.

حالا بگید شام همین کافیه یا چیزی اضافه کنم؟مثلا پیراشکی گوشت؟یا یه خورشت دیگه؟

بعدم میگم وقتی شام کباب میدیم،دیگه باقی غذاها خورده نمیشه..

راهنماییم کنید لطفا🥺نمیتونم فکرامو جمع کنم.متمرکز بشم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلف سرویسه؟ کاملا دلبخواهیه پولش و حوصلش داری ۱۰ نوع غذا بزار چه فرقی داره فقط اسراف نکن

نه،پیش غذا رو سلف میزارم.

سالاد رو با چیپس و اجیل میزارم رو میز..

ولی شام رو سفره میزارم..

خب نظرت رو بگو،چه غذاهایی میشه درست کرد..

آره خوبه به جای سالاد سزار سوپ و سالاد کاهو بذار

راستش سوپ خیلی گزینه خوبیه،ولی برای پاییز و زمستون خوبه.چون مادرشوهرم اونروزی گفت هوا که گرم میشه دیگه نمیشه سوپ خورد

بنظرم به جای زرشک پلو با مرغ قرمه سبزی بزار 

سوپ جو هم خوبه بزاری 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

عزیزم از هر نوع کم درست کن که اسراف نشه اگه حوصلش و داری ی خورشت قورمه یا قیمه بزار به نظر من این د ...

خودمم فکر قورمه بودم..اندازه دوتا ظرف مبپزم واسه خوشگلی سفره،ولی تجربه‌م میگه که خورده نمیشه😅

دارین وسوسم میکنید سوپ بزارما😅😅

😂رو قرمه هم فکر کن 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

نه،پیش غذا رو سلف میزارم.سالاد رو با چیپس و اجیل میزارم رو میز..ولی شام رو سفره میزارم..خب نظرت رو ب ...

مرصع پلو فسنجان مرغ شکم پر ماهی شکم پر ماهی معمولی سرخ شده با سبزی پلو قرمه سبزی چلو گوشت باقالی پلو با گوشت یا ماهیچه یا گردن جوجه کباب اسنک مرغ ...