2777
2789

چون همه آدمی با هر نوع طرز فکر و فرهنگی اینجا عضوه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی اومد اینجا از آدما بدم اومده

جایی ک حق بگی فحش میخوری

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چه جوریه؟

یجوریه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

طرف تاپیک زده دارم میمیرم جوابمو نمیده وای قلبم داره میاد تو حلقم بعد فهمیدیم منظورش با زن همسایشون ...

اینها هیچی نیست اون تایپیک پسرم آدم کشته یا اون یکی مادرم در حال مرگ میترسم عزرائیل اینجا باسه

من از وقتی اومد اینجا از آدما بدم اومدهجایی ک حق بگی فحش میخوری

واای منم اون روز یه تاپیک بود  راجع به امتحان نهایی گفتم از متن کنابه بیشتر و سخت نیست زیاد 

هرچی فوش +18بود بهم دادن حتی خود استارتر 

حالم از همه آدما لهم میخوره چه بیرون و چه مجازی 

طرف تاپیک زده دارم میمیرم جوابمو نمیده وای قلبم داره میاد تو حلقم بعد فهمیدیم منظورش با زن همسایشون ...

شاید واقعا نگران اون خانوم شده گه نکنن مشکلی براش پیش اومده اشتباه بیاتش کرده عزیزم

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃