2777
2789

هر چی هست شاید واسه شما مسخره باشه اما واسه من مهمه کمکم کنید 

یه نفر هست باهم خوب بودیم هرچند اواخر کمی سرد برخورد میکرد  توی واتساپ اما خب بازم گاهی خوب بود حضوری هم خوب بود 

گوشیش که خراب شده و درست شده حالا دیگه شماره منو ذخیره نمیکنه💔💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤😭😭😭😭😭

درصورتی که شماره مامانم رو ذخیره کرده استوری هاش واسه مامانم می‌ره تو گروه دیگه که من نیستم هم چت می‌کنه و...بعد از درست شدن گوشیش پیامش دادم که سلام خوبی فوری شناخت در صورتی که از عمد پروفایلم رو برداشته بودم نشناخته ما شناخت و کمی احوال پرسی کرد اما شمارمو ذخیره نکرد روز بعد پیامش دادم ذخیره کن اصلا پیامم رو نخونده😐😐😐😐😐😐

البته اینو بگم وقتی احوال پرسی میکرد آخرین پیام هام رو زدم حذف برای همه...همیشه اکثر وقت ها ببینم سرد جوابم میده اینکارو میکنم.......

دیروز هم پیامش دادم ازم ناراحتی ؟ کلی وقت آنلاین بود اصلا نخونده💔💔💔😒😏😏😏💔💔💔💔💔😏😏سگگگگ فک می‌کنه کیه اشغال اما من برام مهمه دوسش دارم چیکار کنم خودمو بزنم به نفهمی پیام بدم واتساپت درست شد؟؟؟ شاید یهو جواب داد این مودی هست چیکار کنم که هم حرف بزنم هم غرورم خدشه دار نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟💔💔💔

الان اسکرین میدم 

وکاش اسمت باران بود! اونوقت همه مردم باهم برای آمدنت دعا میکردند💔🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شات گذاشتی یکی لایک کنه

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀حالا میخونم براتون من ی پـرندم ارزو دارم ت یـارم باشی😄🩵میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮‍💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام در قالب مرد ک عاشق کارشه 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

نمیخاد بات حرف بزنه کاملن مشخصه توهم فاصله بگیر خوش بخاد برمیگرده

یعنی برمیگرده؟ آخه منم خیلی زیاد بدرفتاری باهاش کردم 💔

این همه آویزون بازی در میاری بعد میگی غرورم خدشه دار نشه ؟ 😐

محلش نزار دیگه .

چقدر خودتون و کوچیک میکنید 

یه جوری محترم باش و برای خودت ارزش قائل شو که طرف بیوفته دنبالت تا پیامشو حواب بدی

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

این همه آویزون بازی در میاری بعد میگی غرورم خدشه دار نشه ؟ 😐محلش نزار دیگه .چقدر خودتون و کوچیک میک ...

این اواخر دیگه نمیوفته دنبالم حتی باهامم خوب بشه نمیوفته دنبالم می‌خوام یه چی بگم شمارمو ذخیره کنه💔

این اواخر دیگه نمیوفته دنبالم حتی باهامم خوب بشه نمیوفته دنبالم می‌خوام یه چی بگم شمارمو ذخیره کنه💔

ولش کن بابا .

ازش فاصله بگیر یکم خودت بخواد باهات رابطه داشته باشه بهت پیام داده .بخدا اولش فکر کردم ۱۴ سالته.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷