2777
2789

سلام دوستان.خونواده مو میگم. خونواده همسرمو که کلا گذاشتم کنار. باهاشون قهر نیستم ولی چون حد خودشون رو نگه نمیداشتن نه زنگ میزنم. نه زنگ میزنن.سالی دوبار شاید ببینمشون. ولی خونواده خودم. از اسم فامیلم متنفرم. چون منو یاد بابا بزرگم میندازه. وقتی این اسم رومه حس میکنم توی لجن هستم. جریاناشو نمیخوام بگم. چون هم طولانیه هم شناسایی میشم. ولی خودمون که یه خونواده پرجمعیتم هستیم

چنان از هر تک تکشون دلم خونه که نگو. نزدیکترین و خوبترینشون مامانمه. اونم از اول با شوهرم خوب نیس. نمیدونم شوهرم چه هیزم تری بهش فروخته. توی این ۷ ۸ سالی که همسرشم سر سوزن اذیتم نکرده. عین ملکه ها باهام رفتار کرده. ولی مامانم همش باهاش لج میکنه. مثلا به شوخی یه تیکه میندازه بهش. یا یبار که هروقت یادم میفته این اعصابم خرد میشه. من باهاش ازدواج کردنی هم خونواده اش پولدار نبودن. هم اینکه دانشجوی دکتری بود اون موقع. ولی چون ساکت و مظلوم و مودب بود، هر رفتار بدی که میتونستن داشتن باهاش و همسرم هیچی نمیگف.در ادامه میگم چیا میگفتن

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

ما اول زندگی عروسی نگرفتیم.چون من اصلا علاقه نداشتم. ازونورم پولیم نداشتیم. و نمیخواستیم خودمونو منفی کنیم. این بود که دو سال مامانم گییییر داد باید عروسی بگیرین. من گفتم نمیخوام. یبار توی خونش یه چیزی مثل روغن ریخته پیدا کرده بود رو سرامیک. زنگ زد به من گف پیش خودم میگم نکنه شوهرت ریخته که تو و ما رو راضی کنه عروسی نگیره🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم تو مظلومی هم شوهرتبا هم برید یه شهر دیگه دور از بقیه زندگی کنیدمن بزرگترین ومهمترین مشکل زندگیم ش ...

یه شهر دوریم. خیلی دور. ولی تازگیا تصمیم گرفتیم تلاش کنیم بتونیم خیلی دورتر بریم. ولی بغل مامانمو دلتنگ میشم🥲از طرفیم دلم از کارها و رفتارهاش خونه

به مادرت بگو که نباید به شوهرت بی احترامی کنه بگو بعدا بهم سر کوفت می زنه شوهرم.با پدر مادر که نمیسه قطع رابطه کرد ولی سعی کن شوهرتو با خودت نبری شوهرت کم رنگ بشه حساب دست مادرت می یاد متاسفانه بعضی پدر مادرا کم ظرفیتن به دومادای مودب و ساکت بی احترامی می کنن کمتر بیاد و قیافه بگیره دوماد حساب دستشون می یاد

به مادرت بگو که نباید به شوهرت بی احترامی کنه بگو بعدا بهم سر کوفت می زنه شوهرم.با پدر مادر که نمیسه ...

آخه نمیزنه. گله شوهرم گل. یه بنده خاص خداست🥲وقتی من میبینم پشت سرش چقد توهین و تحقیر و تهمت میزنن داغون میشم. اصلا چشم دیدنمون رو ندارن. نه خواهرام. نه مامانم. داداشمم اون اولا خیلی تحقیر میکرد و اذیت میکرد. ولی همسرم میگف حق دارن. هرچی میخوان بذار بگن‌. من خیلی از شوهرم دفاع میکنم. ولی از پا دراومدم دیگه

به مادرت بگو که نباید به شوهرت بی احترامی کنه بگو بعدا بهم سر کوفت می زنه شوهرم.با پدر مادر که نمیسه ...

سالی یبار میاد خونمون. چون همیشه سرش گرم کار کردنه.

یه شهر دوریم. خیلی دور. ولی تازگیا تصمیم گرفتیم تلاش کنیم بتونیم خیلی دورتر بریم. ولی بغل مامانمو دل ...

مامانت نمیگه چرا شوهرت را دوست نداره؟

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
مامانت نمیگه چرا شوهرت را دوست نداره؟

نه. همش تهمت میزنه. مثلا خیلی عادی بین حرفام بخوام بگم شوهرم این کارو کرد میگه واه واه حالا چیه وظیفه شه. رو نده بهش. اولش همه همینطورن.یه عالمه حرفای اینجوری میزنه. جالبه یه دوماد دیگه داشتیم که آخر طلاق گرفتن. و هر خلافی که به فکرتون برسه کرد و رفت. الان میشینه مامانم براش گریه میکنه که کجا رف کاش دوباره برگرده. دلم براش تنگ شده. واقعا دنیا عجیبه

آخه نمیزنه. گله شوهرم گل. یه بنده خاص خداست🥲وقتی من میبینم پشت سرش چقد توهین و تحقیر و تهمت میزنن د ...

خوب توهین وتحقیرم کنن باید علتی داشته باشه حالا خونوادت نمیگن علت این تحقیرا چیه؟؟اگه بی دلیل توهین می کنن شوهرت نباید مظلوم بازی در بیاره حداقل محل نذاره بهشون انگار نیستن

نه. همش تهمت میزنه. مثلا خیلی عادی بین حرفام بخوام بگم شوهرم این کارو کرد میگه واه واه حالا چیه وظیف ...

ببخشیدا چه مادر سمی داری.احتمالا مادرت به رابطتون حسادت میکنه از این به بعد در مورد شوهرت پیش اونا حرف نزن ،مخصوصا تعریفش نکن مادرت نسبت به شوهرت حسادت داره وبقیه خونواده رو بهش بدبین کرده

خوب توهین وتحقیرم کنن باید علتی داشته باشه حالا خونوادت نمیگن علت این تحقیرا چیه؟؟اگه بی دلیل توهین ...

اینا همشون از اول با ازدواج ما مخالف بودن. چون بیکار بود. چون دانشجو بود. مودب بود.ساکت بود. آدم بود. و داداشش معلول ذهنی بود که بنده خدا فوت شد. میگفتن بچه ات معلول میشه اگه باهاش ازدواج کنی. چقد اون موقع ها دلشو شکوندن. بعد تا اون داداشش فوت نشده. مامانم هربار میگف مادر شوهرت بمیره میفته سدت دیگه تو باید نگهش داری. و من تا شب مینستم گریه میکردم.

نه. همش تهمت میزنه. مثلا خیلی عادی بین حرفام بخوام بگم شوهرم این کارو کرد میگه واه واه حالا چیه وظیف ...

شاید چون اون شما را  خیلی دوست داره یه حس حسادت بهش داره

یا احساس میکنه شما شوهرت را بیشتر از اونا دوست داری

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
ببخشیدا چه مادر سمی داری.احتمالا مادرت به رابطتون حسادت میکنه از این به بعد در مورد شوهرت پیش اونا ح ...

میپرسه و تا جواب ندی ول کن نیس. من جایگاه ویژه مادر پیش خدا اطلاع دارم. و بهمین خاطر اصلا باهاش بدرفتاری نکردم. ولی واااقعا دلم دیگه جا نداره. پیر شدم انقد گریه کردم. آخه این چه امتحانیه.

شاید چون اون شما را خیلی دوست داره یه حس حسادت بهش دارهیا احساس میکنه شما شوهرت را بیشتر از اونا دو ...

بهش میگم اون شوهرمه دوسش دارم ولی پیش خدا مهمترین آدم برام تویی. وخیلی بهش محبت میکنم. هرروز زنگ میزنم. میرم خونه کاراشو میکنم. هی میگه الان شوهرت دعوات میکنه میگه زن من خونتون کار کرد. میگم در حالی که پشت صحنه همسرم میگه رفتی نشینیا. ببین هر کاری داشت انجام بده. کاری کن بهشون خوش بگذره. هرچیم میگم مامان شما اشتباه میکنین اون پشت سرتون بد نیس باور نمیکنه