شما باشید ۷ تا فصل زیست امتحان داشته باشید و فصلای اول چیز زیادی ازش یادتون نمونده باشه و خب بارم هم ازش کمتر باشه و فصلای آخر رو تازه خونده باشین ولی هنوز مباحث درست تو ذهنتون تثبیت نشده باشه و بارم بیشتری هم داشته باشه از کجا شروع میکنین به خوندن؟؟؟
هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باید از گریه شروع کنی بعد کم کم بری سمت خواندن قران و مسجد و اینا که بلکه پاس بشی
عالی بود ایدت 😂 کاری که همیشه من میکنم
هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃
من خودم دهمم ۴ روز برای زیست تایم داشتم روز اول ۳ تا درس اول روز دوم ۴ و ۵ و روز سوم ۶ و ۷ رو خوندم روز آخرم سوالای کنکور امسال نهایی و شبه نهایی پارسال و سال پیشو حل کردم و کتابم در حد تورق کردن نگاه کردم
اینم بگم خیلی نکته به نکته و ریز به ریز خوندم که طول کشید
من خودم دهمم ۴ روز برای زیست تایم داشتم روز اول ۳ تا درس اول روز دوم ۴ و ۵ و روز سوم ۶ و ۷ رو خوندم ...
عالیه
من الان میخام بخونم
شبم نمونه سوال
فردام امتحان 😂
یادمه دهم فقط فصل ۶ خوندم دیگه نخوندم تا صبحم استرس داشتم فصل هقتمم اصلااا تا حالا نخونده بودم امتحانمونم تازه نهایی بود ۱۸ شدم حیففففف کجاییی اون من اونموقع کجاست که فیزیکو قراره تو نصفه روز حمع کنه
تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️
به فصلای اول رسیدم مطالب فصلای آخر رو یادم نمیره؟از این میترسم
وای منم چهارشنبه زیست دارممممممممم! چیکارکنم از اول سال هیچی نخوندم حس مرگ میکنم حس میکنم کل وجودم اتیش داره میاد و میره! میتونم بخونم؟ تو 3 روز اخه.............. بیخیال شدم امسال نمیدونم چم شده