شما باشید ۷ تا فصل زیست امتحان داشته باشید و فصلای اول چیز زیادی ازش یادتون نمونده باشه و خب بارم هم ازش کمتر باشه و فصلای آخر رو تازه خونده باشین ولی هنوز مباحث درست تو ذهنتون تثبیت نشده باشه و بارم بیشتری هم داشته باشه از کجا شروع میکنین به خوندن؟؟؟
خب باید شب امتحان مرور کنی تو این چند روز سعی کن همه رو بخون روز اخر نمونه سوال و مرور مرور نکنی زیر ...
اینطوری نگو عزیز من
من دارم به هوای ۱۹ میرم😂
هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امتحانی ما خیلی سخته این طور خوندن نتیجه نمیده این بگم هر فصل چند بار دوره کرده بودیم اونم معلم امتح ...
اخه منم از اول سال زیست و خیلی خوندم و امتحان دادم ولی الان خیلی به در بیخیالی زدم اصلا نمیدونم چمه
هنوز سه فصل موندهاونای دیگم روزنامه واری خوندم
خیلی ریلکس ادعام میشه که یاد دارم همرو 😂💔
هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃
😂😂😂طبیعیه منم یازدهم بودم سر خرداد شب امتحانی خوندم یادمه گیاهی هیچی حالم نبود فقط حفظ کرده بودم ...
😂😂😂
امیدوارم اوکی بدم 😂
کلا زدم به در بیخیالی نمیدونم چم شده
خدا بخیر کنه😂💔
همین که ریلکسی خوبه من اینجور موقع استرس سگی میگیرم😁
من نه
شب استرس میگیرم
ریزش مژه گرفتم دیگه😂
ولی خب الانم حسه خوندن نیست 😂