2777
2789
عنوان

خشونت خانگی میاید یه لحظه

109 بازدید | 11 پست

سلام خانما میشه بخونید و کمک کنید؟ 

یکی از دوستای من مامانش خیلی رفتارای سمی داره،

در حدی که نه از اول عمرش محبتی دیده نه چیزی و فقط توهین و تحقیرش میکنه

الان با ترس و لرز زنگ زد بهم گفت مامانش کتکش زده، عکس از کبودیای بدنش فرستاد لبش پر خون بود بدنشم جای چنگ داشت و مامانش موهاشو انقدر کشیده که به اندازه مشت دستش شده، عکسشم فرستاد حتی 

گفت میخواد زنگ بزنه اورژانس اجتماعی ولی نمیدونه چی باید بهشون بگه؟

میتونن کمکش کنن بدون تشکیل پرونده قضایی؟ درحد مشاوره 

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

ببخشید دخالت میکنم

پدرم چند سال پیش بعد از فوت مادرم با چاقو اشپزخونه بهم حمله کرده جراحت دیدم

ازش شکایت نکردم

فقط دور شدم ازش

این زندگی سراسر تلخه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش بدون دلیل کتکش نزده

عزیز جان شما چرا وقتی از هیچی خبر ندارید این حرفو میزنید؟ مامانش افسردگی حاد داره سر بچش خالی کرده

نه پسر بازه و نه بدون اجازه خانوادش آب میخوره! حتی اجازه بیرون رفتن نداره

ما با سرویس میایم خونه و ۲ نفر دیگه هم توی سرویسمونن، تا اونا رو برسونیم دیر شد ۵ دقیقه،  اومدیم و نیم ساعت بعد گفت چون سرویس پنج دقیقه ما رو دیر رسونده شروع کرده به زدنش

عزیز جان شما چرا وقتی از هیچی خبر ندارید این حرفو میزنید؟ مامانش افسردگی حاد داره سر بچش خالی کرده ن ...

بچه راه بره مادر می‌فهمه چیکاره هست

بگو افسرده هست دیوانه که نیست

بهترین دوستش مادرش هست نه شما

البته عذر می خوام واضح میگم

ببخشید دخالت میکنمپدرم چند سال پیش بعد از فوت مادرم با چاقو اشپزخونه بهم حمله کرده جراحت دیدمازش شکا ...

از کجا جراحت دیدید؟ مثلا خانواده باید تکیه‌گاه آدم باشه...💔

از کجا جراحت دیدید؟ مثلا خانواده باید تکیه‌گاه آدم باشه...💔

من پسرم و خب نسبت به دختر ذاتا سرسختیم ولی این به این معنا نیست که قلب و احساس نداریم 💔

با چاقو زد یکی زد تو بازوم یکی زد تو شونم

میتونستم برم پزشک قانونی ولی گفتم روح مادرمو ناراحت نکنم

لعنت به زندگی و من

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه راه بره مادر می‌فهمه چیکاره هستبگو افسرده هست دیوانه که نیستبهترین دوستش مادرش هست نه شماالبته ع ...

درست میفرمایید ولی ببینید چقدر بلا سرش اومده که اینا رو برای من فرستاده

از وقتی دیدمش جیگرم خون شد ولی کاریم از دست من نمیاد

میخوام یجوری کمکش کنم فکر خودکشی نزنه به سرش 

من پسرم و خب نسبت به دختر ذاتا سرسختیم ولی این به این معنا نیست که قلب و احساس نداریم 💔با چاقو زد ی ...

روحشون شاد 🥀

زمونه یه جوری شده آدم حتی توی خونه خودشم امنیت نداره.

واقعا نمیدونم چی بگم همچین والدینی جای حرف نمیذارن، حتی لایق بچه داشتن هم نیستن.

خداروشکر که تونستید از دستش فرار کنید و جراحت بدتری بهتون وارد نشد

انشاالله خدا به دلتون صبر و آرامش بده

کمکش می خوای کنی بگو احترام مادرش رو داشته باشهبهترین کاره

همیشه احترام میذاره بهشون جز چشم تاحالا چیزی بهشون نگفته، بارها دیدم یا حتی مادرش هم توی جلسه اولیا با کادرم صحبت کرده خیلی درباره مودب بودنش و رفتارش توی خونه حرف زده

خیلی در حقش ظلم میکنن فقط به خاطر دختر بودنش

همش مقایسش میکنن با بقیه و فامیلاشون 

یه بارم با چشم قرمز و کبود اومد مدرسه، ازش کلی پرسیدم چی شده ولی هیچی نگفت فقط با تلخی سرشو انداخت پایین

روحشون شاد 🥀زمونه یه جوری شده آدم حتی توی خونه خودشم امنیت نداره.واقعا نمیدونم چی بگم همچین والدینی ...

ممنون خانم خدا به خانوادتون سلامتی بده

بعضی زخما تا ابد جاشون باقی میمونه و خونریزی میکنه مثل شکستن قلب