2777
2789

دوشنبه هفته پیش شب یه مقدار ازم آب رفت با چند تیکه سفیدی چون درد نداشتم نرفتم دکتر

دو روز بعدش چهارشنبه صبح دوباره همین اتفاق افتاد و چند تیکه لخته هم دیدم ترسیدم رفتم دکتر معاینه واژینال تو بیمارستان انجام دادن اونم سه تا دکتر متخصص نتیجه نگرفتن که عفونته یا مایع جنین ارجاع دادن به سونوگرافی

اونم گفت بچه نرماله و فلان ولی چند قطره مایع تو سرویکس وجود داره که معلوم نیست مایع جنینه یا نه

و گفت شل شدگی دهانه رحم و باز شدن سرویکس وجود داره 

رفتم بیمارستان فوری بستری شدم فرداش چون هفته بارداریم کم بود ۱۹ هفته و ۳ روزم مرخصم کردن گفتن نرمالی و دیشب دوباره مایع و سفیدی ازم روون شد

برم دکتر یا عادیه؟چون تو بیمارستان گفتن آمینیو شور منفیه و مایع بچه اگرم ریخته باشه الان قطع شده 

کسی تجربه داشته اینطوری بشه تو بارداری؟تورو خدا جواب بدید خیلی نگران بچم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر ولی بعدش استراحت مطلق باید داشته باشی

الان هم تو دوره استراحت مطلقم راستش بهم گفت برو بدنم ضعیفه آخه وقتی یکم جون گرفتی بیا دهانه رحمت رو بدوزیم 

تو اینترنت نگاه میکنم میگم اون موقع زایمان سزارین باید کرد و دوختن دهانه رحم خیلی سخته!به خدا از بس رفتم دکتر جواب درست ندادن کلافه شدم

برو دکتر باید سونو بدی اینجوری که نمیشه تشخیص داد

ان شاءالله که چیز خاصی نیست ولی بعدش حتما استراحت مطلق باش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الان هم تو دوره استراحت مطلقم راستش بهم گفت برو بدنم ضعیفه آخه وقتی یکم جون گرفتی بیا دهانه رحمت رو ...

عزیزم حتما برو پیش یه متخصص خوب که کارش عالی باشه

برام کافیه فقط دوست داشتنت خدا