2777
2789
عنوان

کیا خیانت رو بخشیدن

1033 بازدید | 93 پست

من موندم تو زندگی 

ولی هر روز که از خواب بیدار میشم حالم بذتر میشه و دیگه دلم نمیخواد بمونم 

بچم فقط ۵سالشه میدونم خیلی اسیب میبینه،ولی میدونم خودم مریض میشم اگه تو این زندگی بمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته خیلی سخت میفهمتت . ولی اگه موندی باید ببخشی تا خودت راحت تر باشی سخته منم تجربه کردم ولی باید ب ...

شما چند وقته میگذره؟😓😓

تونستی با این قضیه کنار بیای؟؟؟

شما چند وقته میگذره؟😓😓تونستی با این قضیه کنار بیای؟؟؟

چن بار خیانت کرد . آخرین بارش سال قبل بود . سخته یادم نمیره قرص استفاده میکنم . ولی بخاطرع بچه هام موندم و دارم عادی زندگی میکنم چون نمیخام رو بچه هام تاثیر بزارم . هرچند گاهی بهش شک میکنم ولی چیزی نمی‌گم 💔عزیزدلم درکت میکنم واقعن بدترین درده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

دوسال طول کشید تااروم بشم 

بخشیدن اونحوری که تعریفشو میکنن نیست 

تو کتاب خوندم بخشش اینطوریه که باید خودتو بکشی بالا پیشرفت کنی زور بزنی به چیزایی که فقط خودت از پسش برمیایی برسی تا بتونی ظلمی که بهت شده رو فراموش کنی نه اینکه بگی بخشیدم ولی بشینی خونه هرروز بهش فکر کنی 

به نظرم اگه خیانت رو ببخشی بازم ته دلت راضی نیست پس بهتره از فکر بخشش بیای بیرون

اگه شرایط داری طلاق بگیر چون زندگی با مردی که خیانت میکنه تهش پوچه 

و همینطور اگه شرایط نداری لطفا برای بچه اقدام نکن!

موندن تو بچه ات بیشتر آسیب میبینه من به رابطه پر از خیانت و دروغ دو طرفه و دعوا و جنگ اعصاب داشتم البته مال حالا نیستا زمان دبیرستان قصد ازدواج و اینا هم از اولش نداشتیم هنوزم بعضی وقتا همو میبینیم شرمنده اون رفتار بچه گانه خودمون میشیم