2777
2789

درسته ۲ تومن پولی نیستش ولی من این ماه یکم وضعم اوکی نیست و خرج و مخارجام کلا بهم ریخته و پول کم دارم مهمونی هم ادم خاصی نیس همه خودمونی ایم  بیشتر میشه گفت یه دورهمیه یه لباس دیدم خیلی خوشگله دلم میخواد بگیرم برای مهمونی نه بیشتر برای عکس گرفتن میترسم بخرم اونجا هم لوکیشن عکاسی نداشته باشه 

خوشم بیاد اره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانتو های معمولیم تازه اداری بیشتر و دمه دستی همش دو تومنه😵‍💫 زیر دو‌تومن واقعا به چشمم نمیادو یا جنس ندارع یا قشنگ نیست برای مهمونی اگر خفن باشه نهایت تا پنج تومن میدم برا لباس

خب اگه زیر فشار مالی هستی 

بعدا میتونی بگیری.

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اگه خیلی خوشت اومده باشه میخری واسه یه شب و عکس ؟ حالا معلومم نیس مکانش برای عکس گرفتن قشنگ باشه با ...

لباس که یه بار مصرف نیس جاهای دیگه استفاده میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

مانتو های معمولیم تازه اداری بیشتر و دمه دستی همش دو تومنه😵‍💫 زیر دو‌تومن واقعا به چشمم نمیادو یا ...

منم دو دلم اخه کس خاصی نیس اونجا و خیلی مهمون کمی هست اگه بخرم خیلی کم میارم