2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

125 بازدید | 4 پست

خسته شدم از دست مادرشوهرم و شوهرم دارم دیوونه میشم هی جلو خودمو میرم با شوهرم دعوانکنم نمیشه، دیشب خونه بابامینا شام بودیم  همیشه خونه بابام شام بودنی الکی یکار درس میکنه ک دیر بیاد،شوهرم رفته مامانشو ببینه چون گرمازده شده رفته زیر سرم(همیشه کارش اینه یکسره یا فشارش میره بالا و میره دکتر یا یچی و بهونه میکنه ک پسراشو نگران کنه)حالا یروز نبین چی میشه، مادرشوهررم پاشده بااون اومده ک میرم خونه خواهرت بدون اینکه زنگ بزنه ببینی خونس یانع و اومدن دیدن نیس رفتن خونه ما و شوهرم دیشب نتونس بیاد شام امروزم صبح رفتن کاراداریشو انجام بدن و دوباره برمیگرده خونه ما و دوباره پاشیم شام بریم خونه مادرشوهرم و مامانم ناهار گذاشته شوهرم میگه شما بخورید من نمیتونم بیام 

بعد قراره همینکه من ناهارمو خوردم بیاد دنبالمون بریم خونه مامانش شام فک کن از ۲ یا ۳باید اونجا باشیم تا شب ولی خونه بابا من شدنی ساعت ۹شب میاد

خوش باش دمی که زندگانی این است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.