2777
2789
عنوان

ارزش داره به نظرتون هنرمندا بیان

72 بازدید | 10 پست

بخونید لطفا 

دوستان من خودم چند ساله توی یه آموزشگاه طراحی و نقاشی کار میکنم دو کار هم روی بوم داشتم با گواش 

حالا یه جایی هست امروز رفتم کلا روی بوم هست کارشون خواستم اینم یاد بگیرم درکنار طراحی و نقاشی 

دوره هاشون اینجوری بود: 

۸ جلسه در ماه ۱میلیون و صد تومن

۴ جلسه درماه ۵۵۰ تومن 

ارزش داره این قیمت

گفتم امکان هم داره با ۸ یا ۴ جلسه خوب یادنگیرم مجبور باشم یه ماه دیگه برم 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول چندجا تحقیق کن ببین قیمت ها همین حدود هست بعد ببین هنرجو هاش راضی هستن یا نه بعدش برو آموزش ببین دنبال علاقه ات باش اصلا فکر پولش نکن 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

سلام عزیزم اول چندجا تحقیق کن ببین قیمت ها همین حدود هست بعد ببین هنرجو هاش راضی هستن یا نه بعدش برو ...

یه آقای مسن هستن 

آخه میدونید بحث پولش نیست ولی من۴ ساله کار کردم تا حدودی حرفه ای شدم گفتم ارزش داره برم این دوره رو با این قیمت یا خیر 

فقط همون ۴ جلسه ؟ دیگه تموم؟

نه، من دوسال پیش می‌رفتم چندترم رفتم هشت جلسه ای که البته قیمتاش الان بیشتر شده ،مجبور شدم یه مدت نرم، الان تازه شروع کردم ۸تا ثبت نام کردم یک و چهارصد،

نه، من دوسال پیش می‌رفتم چندترم رفتم هشت جلسه ای که البته قیمتاش الان بیشتر شده ،مجبور شدم یه مدت نر ...

اها موفق باشید 

دوره ی کامله ؟ 

طبیعت بی جان و پرتره هر دو؟

یه آقای مسن هستن آخه میدونید بحث پولش نیست ولی من۴ ساله کار کردم تا حدودی حرفه ای شدم گفتم ارزش داره ...

منظور من متوجه نشدید شاید یجای گرونتر بگه ولی کامل آموزش بده شاید کامل آموزش نده واسه بهتر شدن باید آموزش ببینید من خودم بیشتر مدل ها بلد بودم ولی گفتم بزار این آموزش بخرم ببینم چطوره خیلی ها میگفت پول نده تو بلدی اون موقع 500 واسه من خیلی بود وقتی خریدم اولش خیلی شوکه شدم چون همونایی که بلد بودم آموزش میداد فقط یکی مورد بلد نبودم. 

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

منظور من متوجه نشدید شاید یجای گرونتر بگه ولی کامل آموزش بده شاید کامل آموزش نده واسه بهتر شدن باید ...

متوجه شدم ممنونم