2777
2789
عنوان

باورتون نمیشه کنکوریا

385 بازدید | 46 پست

یه جا نوشته بود با معدل ۱۸.۸ پزشکی قبول میشی واقعا میشه؟ 🫤 روزانه ها نه تعهدی و ازاد

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

کذب

اره منم فک کنم ۱۹ به بالا حداقل 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سالای پیش سهم نهایی کمتر بود 40 و 50 درصد بودبا یه کنکور خوب می شد جمعش کرد

آخه الان نهایی ها خیلی سخت شده میگن نمره ۱۸ تا ۱۹ امسال تراز ۲۰ پارسال و میده راست هم میگن ولی تو فکر میکنی چه معدلی حداقلش خوبه برای روزانه خوب؟

دخترعموی من با معدل ۱۹.۶۰ و میانگین حدود ۶۰ درصد کنکور بزور اومد ۱۰۰۰

نه بابا اینجوری هم نیست دوست من با معدل ۱۸ و نیم اینا ترازش شد ۹۷۰۰

بله حتما میشه کنکورو بالا بزنی سهمیه نهایی زیاد شده امتحاناتم سخت کم ۱۸ به بالا میشن

اره منم میگم نهایی سخت شده به نظرم معدل ۱۹ به بالا تراز ۱۲۰۰۰ بده نه ؟