2777
2789
عنوان

کتاب تولستوی ومبل بنفش

67 بازدید | 5 پست

دوستان این کتاب وخوندم فوق العاده عالی بود 

توزندگی مشترک خیلی کمکتون میکنه وکسایی که توزندگی عزیزی روازدست دادن میتونه کمکشون کنه

تواین کتاب نویسنده خواهرش روازدست داده واین موضوع رو نمیتونست قبول وهضم کنه وخودش رومقصر میدونست و.....ادامشرو بخونید 

تولستوی و مبل بنفش | نینا سنکویچ

_هیچ ناوی مثل یک کتاب ما را به سرزمین های دور نمی برد.

_ با هر کسی که میخواست با من حرف بزند از کتابها حرف زدم. من در به اشتراک گذاشتن نظرات و افکارم درباره آنچه میخواندم یک جور لذت اساسی جدید پیدا کردم حرف زدن از کتابها

_مهربانی گاهی قانون را زیر پا می گذارد اما در نهایت مهربانی حتی از مهمترین قانون ها هم مهم تر است.

_تولستوی نوشت: تنها معنای زندگی خدمت به بشریت است.

_مهربان باش؛ زیرا هر کسی را که میبینی در نبردی سخت مشغول مبارزه است.

[QUOTE=383134686]سلام برای شروع کتاب خوانی،چ کتابهایی پیشنهاد میکنید؟ کتاب برتر و پرمخاطب

گلم ببین براشروع کتاب خوانی  شما باید از زندگی خودتون ومسائل مربوط به زندگی وعلایق و‌...توجه کنید

فقط دراینصورت که باکتابخوندن توزندگی پیشرفت حاصل میشه

وشماباید نقاط ضعفتون روبنویسبد ودرصدد برطرف کردنشون کتاب مطابق اون موضوع رو بخونید

من خودم کتابهایی که خوندم درهمین راستا بوده که خداروشکر خداروشکر راضی هستم وتونستم باکتاب خوندن به ارامش وخوشبختی درونی برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.