2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازدهمم نهایی شد؟🤐😐😬

نهایی بوددددد

حالا شانس ما که دهمو نهایی کردن وقتی ما دهم بودیم امسال دهمو از نهایی برداشتن. فک کنم آموزش پرورش با ما خصومت شخصی داره😶😶

بعضی چنلای تلگرام مثل سیب ترش پاسخنامه احتمالی میدن احتمالا ۱۹و۲۵ میشم ولی سطح امتحان متوسط رو به سخ ...

اون صفت اینا واقعا سخت بودن 

به پاسخ نامه های احتمالی اعتمادی نیست. تا ساعت ۴ بعدازظهر اینا شاید پاسخ نامه بیاد ولی من تا اون موقع ددوم نمیارم😟

اون سوالایی که مطمئنی درست نوشتی درمورد صفتا رو میشه بگییییییی

اون صفت اینا واقعا سخت بودن به پاسخ نامه های احتمالی اعتمادی نیست. تا ساعت ۴ بعدازظهر اینا شاید پاسخ ...

احتمالیا درستن اگه هم اختلافی باشه در حد یکی دو سوال شاید

روان صفت فاعلی میشد  اون یکیم صفت نسبی نوشتم

خیبر گشا هم صفت بیانی فاعلی 

به نظرم صفتا خوب بودن یه کم مفهوما پیچیده بودن مثلا اون سوال پرواز کردن پرنده رو نمیدونستم چی بندیسم دیگه نوشتم اشاره به هدف برتر در زندگی و درک ان

احتمالیا درستن اگه هم اختلافی باشه در حد یکی دو سوال شایدروان صفت فاعلی میشد اون یکیم صفت نسبی نوشت ...

وایییییی

من این صفتارو عین چی خونده بودم ولی اشتباه نوشتمممممم

روان ولی نمیشه مطلق؟😐

واییییییمن این صفتارو عین چی خونده بودم ولی اشتباه نوشتممممممروان ولی نمیشه مطلق؟😐

نه بن مضارع رفتن میشه رو 

بن مضارع+ان میشه صفت فاعلی 

اابته این چیزیه که من نوشتم وایس پاسخنامه بیاد

حیف اونهمه استرسی که برای امتحانای دهم کشیدم رسما هیچکدوم تاثیر داده نشدن نزدیک ده دوازده تا کتاب ...

خیلی بده تکلیفشون مشخص نیست ی بار نهاییه ی بار ن 

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥