2777
2789
عنوان

شوهرم بدون مامانش هیچ جااا نمیره

345 بازدید | 33 پست

تا میخوام دهنمو باز کنم بگم بریم فلان جا، مامانش زودتر از من میشینه جلو ماشین

هیچ جا نمیتونم بگم بریم بخدا دلم گردش و مسافرت میخواد ولی تا میخوام بگم پدر مادرشم میکنه تو ماتحت من، اوناهم از اون دسته آدما هستن که پررو و پرتوقع و میگن پسرمونه وظیفشه عروس هم که کلفته، دست به جیب نمیشن و کل مسیر شوهرم خرج میکنه منم کار میکنم، تا میخوامم اعتراض کنم میشینه کلی از پدر مادرش تعریف میکنه، خسته شدمممم

خدا لعنتشون کنه

مادرشوهرمم حالا حالا ها زنده س، روحیه و سلامت جسمیش از یه بچه ۱۸ ساله خیلیی بهتره، همش دنبال بهونه که قهقه بزنه بخنده و به من تیکه بندازه

خب شما هم در کنارشون خرج کن.

😐😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اصلی از طرف شوهرته

چیجوری میشه شناخت که مرد همچین اخلاقی داره یا نه

کابوس منه چنین چیزی😵‍💫

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بگو یه بار پدرو مادرت تنهایی ببر مسافرت یه بار با من تنهایی بریم.

اصلاا راضی نمیشه میگه تو افسرده ای باهم خوش میگذره مامان اینقد خوبه و این چرت و پرتا

خودش خیلی زرنگه منو میبره که کارارو بکنم و مامانش خانومی بکنه

تا حالا به شوهرت گفتی گاهی دوست داری فقط دو نفری بری مسافرت ؟ گفتی گاهی حوصله پدر و مادرش را نداری ؟ با مردها مستقیم حرف بزن بگو این چیزها ربطی به احترام گذاشتن یا نگذاشتن به پدر و مادرش نداره ولی هر خانواده مستقلی گاهی احتیاج دارند تنهایی تفریح کنند اگر گوش نکرد با یک تور تفریحی یک مسافرت یک روزه با دوستات برو و به شوهرت بگو نیاز به تفریح و استراحت داشتم