2777
2789
عنوان

شوهرم بدون مامانش هیچ جااا نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست
تبریک میگم این برنامه تا آخر زندگیت ادامه داره ،من خود تو هستم با سابقه ۲۰ سال زندگی مشترک

الان دیگه ۸ ۹ سالی هست هیچ مسافرتی نرفتم چون مامان جونش حتما باید بیاد و۱۰ برابر خرج سفرمون میشه منم ترجیح میدم بشینم تو خونه لااقل هزینه ای که میخواد بشه و حرص بخورم رو تو خونه خودم خرج میکنم 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یکم اصرار بکنم که نمیرم و فلان، دعوا راه میندازه و میگه پس از این به بعد کلا باهمیم حتی میریم خو ...

به تهدیداش توجه نکن.

طبق قانونم نمیتونه شمارو مجبور به زندگی با خانوادش کنه.

بگو هرکار دوستداری بکن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
تا حالا به شوهرت گفتی گاهی دوست داری فقط دو نفری بری مسافرت ؟ گفتی گاهی حوصله پدر و مادرش را نداری ؟ ...

شاید باورت نشه ولی حتی همون تور یک روزه رو هم که میگم فوری مامانشو شیاف میکنه بهم و میگه چه خوب برا مامان هم بگیرم باهم برین

اصلاا راضی نمیشه میگه تو افسرده ای باهم خوش میگذره مامان اینقد خوبه و این چرت و پرتاخودش خیلی زرنگه ...

نرو مگه چاقو گذاشته زیر گردنت. بگو ننه تو هستش بهت خوش میگذره. ببینم با مامان من بیای این نظرو داری؟

منم خودم یه جور دیگه گرفتار مادرشوهر هستم. سه روز کارمون بحث بود

آره دقیقا

تا حالا دعوا راه انداختی ؟ کاری کردی مسافرت بهشون خوش نگذره ؟ ایراد الکی گرفتی ؟ گفتی من دست به هیچی نمی زنم ؟ کارها را انداختی سر مادر شوهرت و خودت بری گردش ؟ حتما خوب بودی که دارند ازت سوء استفاده می کنند . اگر این طوره خودت را تغییر بده 

تا حالا دعوا راه انداختی ؟ کاری کردی مسافرت بهشون خوش نگذره ؟ ایراد الکی گرفتی ؟ گفتی من دست به هیچی ...

راهکارای خوبیه👍

البته من با دعوا مخالفم دعوا حالِ خود اسی رو هم بد میکنه

ولی اینکه دست به کاری نزنه عالیه

همشم عکس بگیره و فقط بخوره بنظرم اسی باید کل مسیرو در حال خوردن و خرج کردن باشه و لاکچری خرج کنه اینجوری شوهرش میبینه خرج مسافرت بالا میره مجبوره یه فکری کنه که کمتر خرج کنه عاقلانه هم اینه که از تعداد نفرات کم بشه🤷‍♀️😂 قطعا الان بخواد هروعده بره رستوران دو نفر با ۴ نفر خیلی تفاوت چشمگیری توی قیمت داره

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY