2777
2789

داداشم ۱۲ سالشه از صبح جنگه خونمون میگه روزی هفت ساعت گوشی دستم باشه که فیلم ببینم و بازی کنم.

این نیز بگذرد...

چه خبره هفت ساعت نهایت روزی سه ساعت باهاش بازی کنید سرگرمش کنید که کمتر بره سر گوشی و تلویزیون 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بیشتر از یک ساعا در بازه های ده دقیقه ای اجازه موبایل ندید

فیلم و کارتون تو تلویزیون ببینه 

سرشو با کلاسای مهارتی گرم کنید 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پسرا نمیشه کل کل کرد اصلا☠️☠️☠️😭پسر من روزی ۶ و۷ ساعت.

دخترام نهااایت ۱ ساعت.

۱۲سالن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چه خبره هفت ساعت نهایت روزی سه ساعت باهاش بازی کنید سرگرمش کنید که کمتر بره سر گوشی و تلویزیون

۱۲ سالشه دیگه ما سرگرم کنیم بازی کنیم باهاش؟ نهایت یه ساعت باهاش بازی تخته ای و فکری کنیم.

این نیز بگذرد...

چه خبرشه دوتا کلاس بره دوتا ادم ببینه یه کار کنه بازی که فقط مغزشو میسوزونه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

حتما براش فعالیتی ایجاد کنید 

کلاسی فوتبالی باشگاهی چیزی

بیکاری زیاد سمه به خصوص برای پسر اونم نوجوان

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

با پسرا نمیشه کل کل کرد اصلا☠️☠️☠️😭پسر من روزی ۶ و۷ ساعت.دخترام نهااایت ۱ ساعت.۱۲سالن

مامان من اصلا رو نمیده تو طول سال روزی روساعت بود اخر هفته ها ۴ ساعت 

این نیز بگذرد...

۱۲ سالشه دیگه ما سرگرم کنیم بازی کنیم باهاش؟ نهایت یه ساعت باهاش بازی تخته ای و فکری کنیم.

ببفرستینش کلاس چیزی 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

اول یه سرگرمی دیگه واسش ایجاد کنین

بعد بگین گوشی دستش نگیره وگرنه بچه چیکار کنه

الان مثل قدیم نیست بچه‌ها جمع بشن تو حیاط

باهم بازی کنن و وقت بگذرونن

داداش منم 12 سالشه کلاس فوتبال میره

قراره تابستون دوچرخه جدید بخره بره دوچرخه سواری

دیگه خود به خود کمتر سراغ گوشی میره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همش که خونه نباید باشه ، باشگاه ، کلاس زبان ، فیلم ها هم رو تی وی ، اینطوری دیگه نهایت گوشی سه ساعت دستشه البته نه تایم پشت سر هم ...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

گیر نمیدم بهشون 

خودش خسته میشه میزاره کنار میره حیاط بازی یا کتاب میخونه 

پسر بزرگم رو اصلا کاری باهاش ندارم ....با گوشی تمرین زبان و نمونه سوال انجام میده 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍