2777
2789
عنوان

غذا خوردن خونه فامیل فوت شده

238 بازدید | 22 پست

من واسه شام و ناهار خونه فامیل فوت شده چه دور چه نزدیک نمیمونم و رسم بدی میدونم چه پولدار باشن چه نباشن

یکی از پیرمردای فامیل پولدارمون ک نزدیکه فوت کرده

۹۰وخورده ای سال داشت بنده خدا ادم خوبی بود

هر روز میرفتم خونه ولی 

دیشب خواستم برم خونه به زور دست منو گرفتن نشوندنم گفتن نمیزاریم بریم باید بمونی و شام گذاشتیمو فلان

شام تخم ومرغ پیاز بود به منم نرسید...

صاحبخونه گفت غذای دیروز درست کردم ازش مونده  گرم میکنم میارم منم غذای مونده بخورم باید برم زیر سرم مشکل معده دارم

هرچی گفتم ممنون نمیخوام سیرم میگفتن نهههه باید بخوری دیگه مجبور شدم بگم معده م مشکل داره

حالا پشت سرم گفتن برامون ادا اومده غذا نخورده😭خدایی ادا نبود

من باید چیکار میکردم اخع؟

اخه کی تو فوت یکی واسه شکمش میره😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا این چه غذایی بوده که دادن

ما برای فوت شده هامون به غیر از کباب یا مرغ چیزی نمیدیم دیگه در بدترین حالت خورشت میدیم. بعد اینا تخم مرغ و پیاز داده بودن؟😐😐

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

اصلا حرف مردم برات مهم نباشه مهم‌خودتی و حال خودت 

خب وقتی اذیتی مجبور نیستی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چه پرو بودن غذا نداشتن مجبور بودن به زور نگه دارن که غذای مونده بدن تازه پشت سرت هم حرف میزنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔