2777
2789
عنوان

استرس شدید

106 بازدید | 16 پست

سلام خانم های قشنگ 

بچه ها من از کلاس هفتم به شدت استرسی شدم جوری که استرس میگرفتم بدنم یخ می‌کرد دستام سر میشد و به شدت قلبم درد میگرفت  دل درد و حالت تهوع که دیگه عادی شده بود برام از اون زمان هر تراپیست که شد رفتم یه عالمه دارو برای همین ها استرس دارم 

ولی خوب نمیشم سر بیخود ترین چیز هم استرس میگیرم باعث شده به شدت وسواس پیدا کنم  به همه چیز میترسم برم بیرون یه بیماری بگیرم هرشب میرم بالای سر مامان بابام ببینم نفس میکشن یا نه حتی استرس کاری هم که انجام ندادم دارم 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه روانپزشک خوب خوب پیدا کن برو تحت نظر

هر جا بگی رفتم کلی هم زیر نظرشون بودم  ، ولی خوب نمیشم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

قرص هم ميخورى اوكى نميشى ؟ قطع نكن داروهاتو

نه اصلا از استرسم کم نمیکنه ولی حداقل قلبم یکم آروم میشه 

و زمانی هم که میخوام درس بخونم کمکم میکنه حداقل یکم تمرکز داشته باشم 

سلام خوبی استرس برای چی داری

چرا مردی پروفایل زن میزاری ؟ 

درجا هم درخواست میدی😐

ميتونم بپرسم چه قرصى ميخورى ؟ شايد لازم باشه دوزش ببرى بالا ، شايد كمه برات

خیلی زیاده اگه بخوام برات بگم 

ولی درباره دوز  خیلی بردم بالا چند بار ولی آروم نمیشم 

فقط با چند تا آروم میشدم که خواب آور بودن خیلییی 

منم واقعا وقت نمیکردم باید درس میخوندم پشت کنکوری بودم با خودمم فکر کردم قبول شدم مصرف اونا رو شروع میکنم ولی الان هم درسام سنگینه هم هزار بدبختی دیگه دارم 

پروفایل زن نزاشتم بانو

چرا عکس پروفایل ت زنه 

به هرحال متشکرم لطفا عکس پروفایل ت رو درست کن یا امضا بنویس مردی من فکر کردم خانوم هستی 

خیلی زیاده اگه بخوام برات بگم ولی درباره دوز خیلی بردم بالا چند بار ولی آروم نمیشم فقط با چند تا آر ...

عزيزم دركت ميكنم ، من خودم پنيك دارم ، گاهى خيلى عذاب ميكشم …… بيمارى هاى روحى گاهى خيلى سمج ميشن