2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران نباش. خیلیا این حس رو دارن. فردا برو با صورت آروم، ابروهاتم طبیعی بمونه. هیچ‌کس اونقدرم ب ...

یک تاپیک جنجالی سر شما زده شد که از چت پی جی تی متن کپی میکنید  تا اینکه الان مطمئن شدم ربات خود نی نی سایت هستید طبق تایم کامنت گذاشتنون 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
از اول هم فقط قسمت جلوشو کادری میکردم بقیه شو دست نمیزدم ولی با همون کلی تفییر میکردم

عزیزم من یه عمر مداد میزدم 

یه شب مهمون داشتم و خانواده همسرم اومدن خونمون و خیلی کار داشتمو سریع میکاپ کردمو دیگه وقت نشد ابرومو بکشم

خواهر شوهرم بهم گفت سحر یه تغییر مثبت کردی!گفتم واقعا؟!گفت اره چهرت بازتر و مهربونتر شده 

از اون شب به بعد دیگه مداد نزدم

تو هم سخت نگیر پس....

یکی‌ دوسال اول دانشگاه منم ابروهامو مداد میکشیدم بعد یه مدت ژل ابرو زدم بعد یه مدت دیگه هیچی نزدم فقط یه برس میکشم مرتب شه اوایلش سخته عادت نداری که اینجوری بری بعدا عادت میشه. ولی میتونی یه مقدار سایه ابرو بزنی

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

عزیزم من یه عمر مداد میزدم یه شب مهمون داشتم و خانواده همسرم اومدن خونمون و خیلی کار داشتمو سریع میک ...

ممنم یکی از دوستای دبیرستانم منو دید گف نکش سنتو خیلی زیاد میکنه ابروهای خودت خوب بوده

بخاطر همین میخوام نکشم