2777
2789

خدا لعنتت کنه که مند دوست نداشتی اومدی گرفتی با رفتارات حالمو بهم بزنی 

با تمام وجود ازت متنفرمممممم مجبورم به ادامه زندگی 

کاش هیچوقت تو زندگیم نبودی من همیشه حسرت به دل عشق دوست داشتن مرد مهربون مرد عاشق باشم 

تو جونت مادر خواهرت بود خدا لعنتت کنه اومدی یه دختر آفتاب مهتاب ندیده گرفتی اینطور اذیت شی 

خدا لعنتت کنه که وقتی با زنتی چند متر جلوتر میری 

ولی با خواهراتی پیششون قدم میزنی خدا لعنتت کنه با ۱۳ سال اختلاف سنی بدبختم کردی خدا لعنتت کنه بااینکه ازت سرم با کلی خواستگار عاشق زن تو شدم 

کاش آدم بودی کاش انسان بودی بهم میگفتی قبل عقد دوسم نداری خودم ازت جدا میشدم میگفتم عیب از منه 

حلالت نمیکنم تا قیام قیامت 

فقط نوشتم دلم خالی شه 

بازم میگم متنفرم ازت بابت رفتارهایی که باهام داری 

شاید یه روزی کشف کردی اینجا عضوم همه حرفامو خوندی هرچند عبای ندارم پیشش خودتم میگم قبلا میترسیدم ولی الان نه برامم مهم نیست ولی من یه زن ام همش باید آه بکشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه یه بچه رو بدبخت کنید و این دنیا بیارید، ترکش کن… مجبور نیستی بمونی

از منی که بچه امم بدبخت کردم به تو نصیحت…

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
عزیزم شما چرا همهش همسرت رو محکوم کردیخدا عقل و چشم بهت داد....وقتی این همه اختلاف سنی داشتین چرا ب ...

محکوم نکنم ؟؟ گ .و ه خورد دوستم نداشت گرفت بکوبه سرم بگه دوست نداشتم به اجبار گرفتم اونو محکوم نکنم کیو بکنم 

مگه گذاشتن مادر و خانوادم خودم تصمیم بگیرم 

قبل از اینکه یه بچه رو بدبخت کنید و این دنیا بیارید، ترکش کن… مجبور نیستی بمونیاز منی که بچه امم بدب ...

خواستم جداشم نزاشتن یه منجلاب گیر کردم بچه ام آوردم بخاطر بچم همه چیو به جون میخرم ولی دلم پر بود نوشتمم

ابجی دیگه طلاق گذاشتن برا همین جور موقع ها 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

خواستم جداشم نزاشتن یه منجلاب گیر کردم بچه ام آوردم بخاطر بچم همه چیو به جون میخرم ولی دلم پر بود نو ...

میفهمم چی میگی…

حواس خودتو پرت کن ازشون.

دیشب خونه مادر همسرم بودم بخدا بالای ۱۰ دفعه قاشق دهنیشو کرد تو خورش دراورد همیشه همینکارو میکنه، جرات ندارم به همسرم بگم اون غذا رو به بچه ام نده از بس بچه ننه اس میدونم دعوامون میشه

خدا پیش اینا کم آورده

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
خانواده هام گذاشتن هی اینجا ایرانهههه عهد بوق

دیگه زمان قاجار که نیس دیگه خانواده هام سطح اگاهی شون خیلی بالا رفته و عاقلانه فکر میکنن 

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️