2777
2789
عنوان

اقا حدود 30 سال هست❓میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 45 پست
ببین عزیزم مونده به اخلاق طرفت دختر خاله من با همسرش ۲سال فاصله داره پسر عموم با خانمش۱۲ سال هردو هم ...

اخلاقش تا جایی ک خبر دارم خوبه ولی خب بازم حس میکنم یچیزی درست نیس

تیکر بارداری نیست!

نه چرا بچشم بچه ؟ اصل قضیه چیه توضیح بده

خواستگارم 13 سال بزرگتره نمیدونم قبول کردنش درست هس یا ن 

از لحاظ دیگه خوبه فقط همین اختلاف سن میمونه

تیکر بارداری نیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ی خواستگار دارم اون 33 من 20 بخوایم از لحاظ موقعیت بگیم اوکیه بقیه چیزاش فقط همین 13 سال بزرگتر ...

درهرصورت خیلی جالب نی، ۱۳ سال زیاده ولی استثنائاً هم پیش میاد همچین وصلت هایی.

هرگِردی،گردونیس...

خواستگارم 13 سال بزرگتره نمیدونم قبول کردنش درست هس یا ن از لحاظ دیگه خوبه فقط همین اختلاف سن میمونه

والدین چی میگن؟ شغل آقا داماد چیه؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

والدین چی میگن؟ شغل آقا داماد چیه؟

اونام راضین چیزی نمیگن سپردن دست خودم

کارمند دولتی

ببخشید نمیتونم شغلشو دقیق بگم ممکنه اشنا ببینه

تیکر بارداری نیست!

خیلی ممنون🙏حالا بنظرتون اون اقا نرمال نیس؟

سن بلوغ اجتماعی در خانم ها و آقایون متفاوت هست. به طور میانگین خانم ها ۶ سال زود تر به بلوغ اجتماعی می رسند. اما ممکنه زود تر یا دیر تر از ۶ سال باشه. چیزی که بنده فهمیدم، خدا مغز آقایون رو اینطوری آفریده که فقط به یادگیری و کار فکر میکنند و تمرکز میکنند. بعدش یهو می بینند که عه راستی بایستی ازدواج کرد. 

بایستی سن بلوغ اجتماعی دو نفر بایستی یکسان باشه. ممکنه پسری با دختری ۳ سال اختلاف سنی داشته باشه و بلوغ اجتماعی یکسان داشته باشند. ممکن هم هست دختر و پسری ۱۳ سال اختلاف سنی داشته باشند و بلوغ اجتماعی یکسان داشته باشند. 

زوج داریم که با ۱۳ سال اختلاف خوشبخت شدند.

بایستی با هم صحبت کنند، اگر دیدید صحبت های آقا با خانم شبیه به پدر به دختر بود و یا صحبت های خانم شبیه به مادر به پسر بود. اختلاف سنی اوونا زیاد مناسب نیست.

ولش کن من و شوهرم۱۲سال اختلاف سنی داریم …از دیشب چت شو تو تلگرام با یکی دیدم😭😭😭😭😭😭😭😭

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢
ولش کن من و شوهرم۱۲سال اختلاف سنی داریم …از دیشب چت شو تو تلگرام با یکی دیدم😭😭😭😭😭😭😭😭

وای جدی میگی چ بدددد

انشاالله ک درست میشه همچی 

تیکر بارداری نیست!

ینی قبول نکنم؟

😂 دهنت سرویس آبجی، خودت دوبه شکی میخوای، بندازی گردن بقیه.. طبیعتاً حق تصمیم باخودشماست ولی انصافاًتوی جامعه فعلی اختلاف سنی زیاد، فک کنم خوشایند نیس.ولی در کل ایشالا سفیدبخت باشی

هرگِردی،گردونیس...

اونام راضین چیزی نمیگن سپردن دست خودمکارمند دولتی ببخشید نمیتونم شغلشو دقیق بگم ممکنه اشنا ببینه

اگه تو دوستش داری اشکالی نداره اقدام کن

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....