2777
2789
عنوان

اقا حدود 30 سال هست❓میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 45 پست
راحت باش اینجا ک کسی کسی رو نمیشناسه اینا خجالت نمیکشن وسط خانوما هستن چرا ما خجالت بکشیم 😅

نه بابا سوال یه اون شکل نیس بالاتر پرسیدم ولی پاسخگو نیس😂😂

جنگیدن بلدم ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

همینجا بپرس😂

کلا از مردای سایته😅

میگم اینجا رو چجوری کشف کردن؟ چرا میان؟ مکه صبحا سر کار نمیرن بعضیاشون تا ۵ صبح اینجان و خیلی سوالای دیگه ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی اون خانوم دیروز میگفت میدونم تهش طلاقه!!خودت اکی هستی با این اختلاف سنی ؟

اهوم ممنون بابت کمکت عزیزدلم

راستشو بخوای زیاد ن ولی باز بخاطر جوانب دیگه ک خوبه میگم چشم پوشی کنم از سنش

بازم نمیدونم چ کاری درسته

تیکر بارداری نیست!

خواهر بنده با همسرش ۹ سال اختلاف سنی دارند و خدا رو شکر همیشه خوش بودند و خیلی راضی هستند. ۳۱ و ۲۲ ساله بودند.

بنده ۳۱ سالم هست و نمی تونم با دختر خانم های کوچکتر از ۲۵ ساله ارتباط برقرار کنم. حس می کنم بچه هستند و وقتی صحبت میکنند، حسی که به بنده میده اینه که لپش رو بکشم بگم باریکلا کوچولو. اصلا حس همسر بودن بهم دست نمیده.

بستگی به روحیات دو نفر داره. 

خواهر بنده با همسرش ۹ سال اختلاف سنی دارند و خدا رو شکر همیشه خوش بودند و خیلی راضی هستند. ۳۱ و ۲۲ س ...

خیلی ممنون🙏

حالا بنظرتون اون اقا نرمال نیس؟

تیکر بارداری نیست!

ینی اصلا نمیتونن تفاهم داشته باشن؟اخه این هم خانوادش خوبه هم اخلاق و موقعیت و اینای خودش خوبه کاش یک ...

مگر اینکه جفت روحی یا هم روحی باشن که کشش غیرقابل کنترل هست و درک و فهم همدیگه بسیار زیاد که نادره

خیلی ممنون🙏حالا بنظرتون اون اقا نرمال نیس؟

ببین عزیزم مونده به اخلاق طرفت دختر خاله من با همسرش ۲سال فاصله داره پسر عموم با خانمش۱۲ سال هردو هم خیلی خوشبختن با هردو صمیمیم و می‌دونم که راضین

کلا از مردای سایته😅میگم اینجا رو چجوری کشف کردن؟ چرا میان؟ مکه صبحا سر کار نمیرن بعضیاشون تا ۵ صبح ...

بنده ۵ هفته هست که خواستگاری رفتم و با کمک و اطلاعات افراد این سایت آگاه تر شدم. محیط خوبی هست برای کسانی که میخواهند تشکیل خانواده بدن. حضور مجرد ها رو درک نمیکنم. شنبه هم آف هستم.

بنده ۵ هفته هست که خواستگاری رفتم و با کمک و اطلاعات افراد این سایت آگاه تر شدم. محیط خوبی هست برای ...

ازین نظر نگاه نکرده بودم چه خوب 😅