2777
2789

به منم یاد بدین چیکار کنم 😆😆😆خواهشن بدون مسخره کردن ودست انداختن باشه 

من خیلی ارادم پایینه هر وقت گفتم برای مثال فقط عشقم اینا صداش میزنم فقط روز اول بوده بعد تموم شده😑😑 یکمم بهم بگین چطور هرروز مرتب باشم دیر دیر میرم ارایشگاه به خون زیاد میرسم به خودم نه 😓😓میخام کلا تغییر کنم 😉😉

جدی باشین لطفا😣😣

ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر کار اینه عزیزم که میگی به خونه زیاد میرسی به خودت نه . مردا اولویت براشون مهمه به خودت برسی بیشتر تا خونه

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
بدتر کار اینه عزیزم که میگی به خونه زیاد میرسی به خودت نه . مردا اولویت براشون مهمه به خودت برسی بیش ...

میگم ارادم خیلی ضعیفه امروز میگم از فردا میخام اینکارو کنم فقط حرفشه با ارایشم که اصلا نیستم یعنی یه رژ لب که میزنم میگم بد زدم همه مسخرم میکنن😑😑

فقط محبت محبت محبت زیاد جواب میده

بقیه کارا الکیه 

بخدا من زناییرو میشناسم خیلی زشت وخیلی هم ببخشین کثیف ولی مرده واسش میمیره چرا چون شدیدا محبت داره به شوهرش

وبرعکسشم دیدم که زنه آفرودیت ولی همش غر میزنه وهمیشه هم قهرن

میگم ارادم خیلی ضعیفه امروز میگم از فردا میخام اینکارو کنم فقط حرفشه با ارایشم که اصلا نیستم یعنی یه ...

کم کم شروع کن . بعدم اعتمادت به نفست میره بالا 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

منو شوهرم خیلی همو دوست داریم دعواهامون زیاده اونم خیلی اذیتم میکنه ولی واقعا خیلی دوسش دارم ولی نه اون میتونه ابراز علاقه کنه نه من از وقتیم که باردار شدم زیاد از هم دور شدیم من نمیخام اینطوری باشه دوست دارم بیشتر باهم صمیمی باشیم