2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کسی که مشکل ارتباطی داره یک فضای ارتباطی امن رو باید تجربه کنه تا ظرفیت ارتباطی خود به خود شکل بگیره و الا هر گونه تمرینی فقط سخت گرفتن هست و اذیت میشی بهترین راه رابطه درمانی است 

مشکل ارتباطی در بستر ارتباطی حل میشه و السلام 

این چیزا ب نظرم توی ژن ادمه ولی با ی سری کارا میشه اعتماد بنفسو بالا برد

ببین اعتماد بنفسم خوبه ها ولی مردا جوون خوشتیپ میبینم میترسم باهاش حرف بزنم اکثرا فروشنده ها اصلا نمی رم از ترس خیلی ازار دهندس

برای کسی که مشکل ارتباطی داره یک فضای ارتباطی امن رو باید تجربه کنه تا ظرفیت ارتباطی خود به خود شکل ...

عزیزم بیشتر توضیح میدی؟من محیط خوبی برای پرورش نداشتم روخیه ام نابود بود اعتماد بنفسم زیرهزار بود بزور تونستنم از اون مرداب در بیام یکم بهترم شما هم از دستت بر میاد کمکم کن

پس اعتماد بنفس داشته باشفقط همین😁

ببین فن بیان دارم خوب حرف میزنم در حدی که داداش و مامانم میخان یه پیام مهم بنویسن میان پیش من😂😍

ولی خب تو ارتباط با مردا مشکل دارم ،پدرم مقصره برام تروما ساخته متاسفانه 

عزیزم بیشتر توضیح میدی؟من محیط خوبی برای پرورش نداشتم روخیه ام نابود بود اعتماد بنفسم زیرهزار بود بز ...

اول که اینجا خیلی کسی نمیتونه بهت کمک کنه فقط میتونی راه درمانت رو پیدا کنی.

دوم روان‌درمانی قطعا کمک کننده است.

اگر هزینه اش برات سخته دوره های حسین اورا رو سرچ کنید گوش کن

و تقصیر تو نیست مجتبی شکوری ۸ قسمت هست توی یوتیوب

و کتاب درمان کودک دیده نشده در بزرگسالی هم خوبه بخونی اگر حوصله کتاب داسته باشی