بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسرعموی دامادمونه بعد عید اومده بودن خونه ما از من همشون خوششون اومد خواهرش همش اصرار کرد ک باید با داداشم حرف بزنی از تو خوششون اومده بعد منم حرف زدم انقدر خوب حرف زد باهام انگار عاشقش شدم ولی الان صبح یه سلام میده بعد شب میاد تا میخوام حرفو باز کنم میگه عصابم خرده حالم خوب نیست من میخوابم توام بخواب بعد بدون هیچ حرفی یا خدافظی میره منم واقعا دارم خیلی اذیت میشم
ببخش زیاد شد ولی واقعا ب درد و دل کردن نیاز داشتم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم🥲
اگه دیگه حوصلش و نداری و میخوای تموم کنی، بهتره رک و ساده بگی دیگه علاقه نداری ادامه بدی. جواب ندادن فقط بازی میندازه و بیشتر اذیت میشی. پس یه جمله کوتاه بگو و تموم کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!