سلام بچه ها بعد رابطه محافظت نشدم قرص اورژانسی خوردم با اینکه یک هفته از پریودم گذشته بود باز پریود شدم الان چند روزی میشه سینه ی سمت چپم میسوزه و درد میکنه میخواستم بدونم از عوارض قرصه؟
احتمالابله هورموناروخیلی بهم میریزه کارش اینه بعدچندروزپریودبشی
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اولا اگه اسپرم خودشو رسونده باشه قرص کاری نمیکنهدوما در سال ۲ بار مجاز به استفاده از اروژانسی هستی ...
دقیقاسالی دوباربیشتربشه خطرمرگ داره
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
احتمالابله هورموناروخیلی بهم میریزه کارش اینه بعدچندروزپریودبشی
پریود شدم بعدش و طبیعی بود پریودم الان نزدیک یک ماه میگذره با تاریخ جدید پریودم بعد قرص باید ۱۱ خرداد پریود شم فکر میکنم هم بخاطر قرصه هم اینکه میخوام پریود بشم