2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

94 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها بعد رابطه محافظت نشدم قرص اورژانسی خوردم با اینکه یک هفته از پریودم گذشته بود باز پریود شدم الان چند روزی میشه سینه ی سمت چپم میسوزه و درد میکنه میخواستم بدونم از عوارض قرصه؟

خیلی استرس دارم اگه براتون پیش اومده جواب بدید 🥲

احتمالابله هورموناروخیلی بهم میریزه کارش اینه بعدچندروزپریودبشی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اولا اگه اسپرم‌ خودشو رسونده باشه قرص کاری نمیکنه

دوما در سال ۲ بار مجاز به استفاده از اروژانسی هستی پس روش بهتر انتخاب کن

سوما کار قرص اورژانسی همینه پریود میشی یعنی ختم بارداری تا ۲ ماهم پریودات نامنظم میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره چون اورژانسی هورمونارو بهم میریزه منم مثل تو بودم

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

اولا اگه اسپرم‌ خودشو رسونده باشه قرص کاری نمیکنهدوما در سال ۲ بار مجاز به استفاده از اروژانسی هستی ...

دقیقاسالی دوباربیشتربشه خطرمرگ داره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اولا اگه اسپرم‌ خودشو رسونده باشه قرص کاری نمیکنهدوما در سال ۲ بار مجاز به استفاده از اروژانسی هستی ...

رابطه هم سطحی بود ولی سینم درد میکنه بخاطر اون نگران شدم

احتمالابله هورموناروخیلی بهم میریزه کارش اینه بعدچندروزپریودبشی

پریود شدم بعدش و طبیعی بود پریودم الان نزدیک یک ماه میگذره با تاریخ جدید پریودم بعد قرص باید ۱۱ خرداد پریود شم فکر میکنم هم بخاطر قرصه هم اینکه میخوام پریود بشم 

شما هم سینتون میسوخت؟ و اینکه بعد چند وقت دردش خوب شد قشنگم

اره کلا نمیتونستم دست اینا بزنم پریود شدم رفع شد 

ینی میشه برسیم بهم میرسه دستاتو بگیرم برم تو جمع شبا ی دل سیر نگات کنم برات غذا درست کنم خونمون رو تمیز کنم بیای تعریف کنی ازم ؟(:ینی میشه همه مشکلاتمون حل شه برسم بهم مگه نمیگن خدا بزرگه از دلمون خبر داره پس منو بهت میرسونه مطمعنم 🙃💑

برای سطحی باردار نمیشی خیلی کم پیش میاد برو بخاب باردار نیستی

مرسی عزیزم که جواب دادین با اینکه پریود شدم بعد قرص نزدیک یک ماهه توهم بارداری زدم و شبا خواب ندارم 😂🥲