2777
2789

استخدام رسمی خیر ندیدم

این ها که با سفارش میرن حق التدریس هستن مزایاشون خیلی کم تر از استخدامی های آموزش و پرورش هستند خیلی هم اذیتشون میکنند چون استخدام نیستند مثلابه دوستم گفته بودند باید دو شیفت بیای مدرسه به خودم هم پیشنهاد شد برای حق التدریس  نرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این قضیه مربوط به چندسال قبل بوده و ایشون حق التدریسی بودن .پارتی ای نبوده باز!

ولی بدون آزمون استخدامی اسمش تو آموزش و پرورشه.پس معنیش چیه؟بعد حق التدریس چجوریه مگه؟برا اطلاعات خودم میپرسم عزیزم

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
خرید خدمات که خوبه

خرید خدمات یعنی نابود کردن خودت و آینده ات ببخشید اینو میگم معذرت میخوام یعنی خر حمالی با کم ترین حقوق و مزایا 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ولی بدون آزمون استخدامی اسمش تو آموزش و پرورشه.پس معنیش چیه؟بعد حق التدریس چجوریه مگه؟برا اطلاعات خو ...

حق التدریس رسمی نیستن یعنی هرسال میرن تمدید ممکنه سالبعدنخوانشون،حقوق خیلیییی کمی دارن اونم سروقت نیست تعطیلاتم حقوق ندارن

حالا دوسه سال قبل طرحی اومد حق التدریسارو رسمی کردن اونایی که سابقه بالایی داشتن البته 

شاید طرف ۱۵ سال حق التدریسی کشید بعد رسمی شد!

استخدام رسمی خیر ندیدماین ها که با سفارش میرن حق التدریس هستن مزایاشون خیلی کم تر از استخدامی های آم ...

اره حتی ممکن اگه نیروی رسمی به اندازه کافی داشته باشند به راحتی بزارنشون کنار ، کد پرسنلی ندارن خیلی از مزایا رو ندارن و حقوق کم تری میگیرن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ولی بدون آزمون استخدامی اسمش تو آموزش و پرورشه.پس معنیش چیه؟بعد حق التدریس چجوریه مگه؟برا اطلاعات خو ...

ایشون بعد چند سال کار کردن رسمی شدن که همونم پروسه خاص خودشو داره

حق التدریس رسمی نیستن یعنی هرسال میرن تمدید ممکنه سالبعدنخوانشون،حقوق خیلیییی کمی دارن اونم سروقت نی ...

آخه این الان داره رسمی میشه بخاطر سابقه جبهه پدرش.البته چندین ماهه که دنبال کاراشه ولی میگه دیگه آخراشه و حل شده ست

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
آخه این الان داره رسمی میشه بخاطر سابقه جبهه پدرش.البته چندین ماهه که دنبال کاراشه ولی میگه دیگه آخر ...

بله طرحی اجراشد قبلا که هرکسی تواداره ای هست و سهمیه ۵ درصد داره بایدرسمی بشه فقطم مربوط به آموزش پرورش نبود همه ارگانابود.

الانم فکرکنم هست این طرح

بله؟یعنی نصف خانواده ی شما با پارتی رفتن؟

نههههه

همزمان داشتم با خانواده هم صحبت میکردم بد تایپ کردم 🤣🤣

میگم که هرکس توی خانواده ما معلم شده داخل این آزمون استخدامی بدون پارتی بوده 

کلا توی وارد شدن به آموزش پروش پارتی وجود نداره

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨