2777
2789
بله طرحی اجراشد قبلا که هرکسی تواداره ای هست و سهمیه ۵ درصد داره بایدرسمی بشه فقطم مربوط به آموزش پر ...

عزیزم الان امضاتو خوندم.من چندبار قصد شرکت تو آزمون استخدامی داشتم و متاسفانه هربار رشته منو هیچ قسمتی نمیخواستن.بعد کلا ناامید شدم و پیگیر نشدم دیگه.حالا شما که درجریانید رشته علوم کامپیوتر رو تاحالا نشده استخدامی بگیرن یعنی؟

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من حق التدریس بشم بعدا رسمی میشم؟

نه اینجوری نیست که حتما رسمی بشی

اونا حداقل ۱۰/۱۵ سال حق التدریسی بودن بعد به کمبودنیروخوردن طرحشم اومدرسمی شدن

الان تقریبا کمبودا دارن باازمون و فرهنگیان برطرف میشن 

پارسال هنراموزکامپیوترنخواست؟دفترچه دبیری و هنراموزی رونگاه کردی؟

نه نگاه نکردم میگم که چندسال پیگیر بودم ولی نخواستن منم گفتم شاید رشته منو کلا نمیخوان دیگه نگاه نکردم

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
نه نگاه نکردم میگم که چندسال پیگیر بودم ولی نخواستن منم گفتم شاید رشته منو کلا نمیخوان دیگه نگاه نکر ...

پارسال خواستن فکرکنم

چون ۸۰ درصد رشته هامجازبودن امسال منتظردفترچه باش و حتما چک کن

دوست بابای من مدیره خیلی بهم گفت ک بیا معلم کلاس اولیاشو برا شروع من قبول نکردم درصورتی ک رشته ی من ...

چرا نرفتی؟

خیلی اشتباه کردی  لابد به عنوان حق التدریس به کار گیری میشدی 

بعدش رسمی میکردن