2777
2789
عنوان

دخترم 5 سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا دختر منم پنج سال و نیمشه میگه بزرگ شدم می‌خوام ازدواج کنم مثل تو مامان بشم میگم با کی میخوای ...

من به دختر گفتم نمیتونی که با من ازدواج کنی عزیزم

با یه حالتی گفت پس هیچوقت ازدواج نمیکنم اصلا دیگع حرفشو نمیزنم

فکر کنم شکست عشقی خورد بچم😆😂

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

دخترمنم ۵ سالشه اونم میگه میخوام عروس شم 😂میگه پس کی میخوام عروس شم اونقد عروسی رفتیم فقط به فکر عر ...

خدا حفظش کنه عزییییزم

دختر منم همینه

میره گوشی رو برمیداره میگه الو . سلام شوهرم . خوبی؟ کی میای خونه عزیزم؟

من غش و صعف میکنم براش😍

یعنی شوهر خیالیش اسم هم نداره بهش گیگه چطوری شوهرم☺️

هر چند وقت یه بارم به من گیر میده میخواد با من ازدواج کنه

فکر کنم منو خیلی.زن زندگی دیده😆

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

دختر منم میگه من با عزیز یعنی مادرشوهرم ازدواج میکنم

وای خدا 😍

حدا حفظش کنه ..

من همش فکر میکردم فقط دختر من اینارو میگه جدیدا خیلی ناراحت بودم از درون

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

خدا حفظش کنه عزییییزمدختر منم همینهمیره گوشی رو برمیداره میگه الو . سلام شوهرم . خوبی؟ کی میای خونه ...

😂😂😂😂😂الهی عزیزم خدا حفظش کنه دختر من لباس مجلسی میپوشه میشینه رو مبل یه دسته گل میگیره دستش ادای عروسا رو درمیاره بعدم میرقصه میگه پول بریز رو سرم😂واقعا خیلی شیرینه این کاراشون انشالله که همه کوچولو ها بزرگ شدم خوشبخت بشن 

😂😂😂😂😂الهی عزیزم خدا حفظش کنه دختر من لباس مجلسی میپوشه میشینه رو مبل یه دسته گل میگیره دستش ادا ...

وای من غششششش

الهی آمین .. خدا بهشون سلامتی و خوشبختی بده

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

دختر من اون سنی بود از کجا شنیده بود نمیدونم انگار دوستش گفته بود بهش معنیشو نمیدونست هرچی رو میدید میگفت من با این ازدواج میکنم یبار میگفت من با فلان شخصیت ازدواج میکنم دیگه معنیه ازدواج رو توضیح دادم که مثلا من و بابا ازدواج کردیم دیگه یاد گرفت نگفت الان ۸ سالشه البته دیگه بزرگ شده

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
دختر من اون سنی بود از کجا شنیده بود نمیدونم انگار دوستش گفته بود بهش معنیشو نمیدونست هرچی رو میدید ...

عزیزم از تلویزیون و .. یاد میگیرن کلمه ازدواجو

ولی مفهومشو که نمیدونن

فکر میکنن میتونن با هرکسی که دوستدارن ازدواج کنن☺️

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝