roya120ترکیده مدیر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 5990 عنوان چرا بخت ادما انقدر باهم متفاوته | مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 63 پست چرا یکی همسرش بد و عذابش میده دوسش نداره اما بکی خیلی خوبه و عاشقه و …اصلا قبول ندارم میگن به رفتار زن بستگی داره من دیدم زنی که هیچ لوندی و اخلاق خوبی نداشته اصلا اما شوهرش همه چی تموم بوده و عاشقاما یکی دیگه …. زمانی که دنبال عشق نبودم با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 1404/03/02 | 23:47 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهام2325 عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 9996 شانس و اقباله🤧 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
تونماهی72 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 461 چه خانوم چه آقا اگه دست آدم قدرشناسی نیفتادی شانستم میره هیچ چیز اندازه ارزشمند بودن ومحترم بودن در رابطه زیبا نیس
f_a_r_v_a_r_d_i_n عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 1673 چند تا چیز کنار هم دخیلنیکیش شانسهدومیش اخلاق و رفتار خود آدمهسومیش اعتماد به نفسه، بعضیا اصلا اجازه نمیدن هیچ آدمی بهشون بدی کنه آنقدر که خودشون رو ارزشمند میبینن
الهام2325 عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 9996 همیشه یچیزی درست نیست ولی واسه من هیچی درست نیست دقیقا برای همه همیشه ی مشکله برای من کل زندگیم منجلابه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
ریحانههههههههههههن عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 710 تایپیک هاتو خوندم دوست پسرت به شدت دوستت دارهفقط ازت ناراحته که چرا تعارفشون نکردی برای نهار
roya120ترکیده مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 5990 تایپیک هاتو خوندم دوست پسرت به شدت دوستت دارهفقط ازت ناراحته که چرا تعارفشون نکردی برای نهار دوستم نداره واقعا بود و نبودم براش مهم نيست كلا اخلاق بدي داره بد قهر ميكنه با خانواده اش هم همبنحوري ميكنه بعد اون ناراحتيشم مادرش زنگ زد دعوت كرد بربم شهرشون ولي باز خودش بد رفتاري كرد دنبال بهونه اس انگار همش زمانی که دنبال عشق نبودم با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید
roya120ترکیده مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 5990 تایپیک هاتو خوندم دوست پسرت به شدت دوستت دارهفقط ازت ناراحته که چرا تعارفشون نکردی برای نهار دوستم نداره واقعا بود و نبودم براش مهم نيست كلا اخلاق بدي داره بد قهر ميكنه با خانواده اش هم همبنحوري ميكنه بعد اون ناراحتيشم مادرش زنگ زد دعوت كرد بربم شهرشون ولي باز خودش بد رفتاري كرد دنبال بهونه اس انگار همش زمانی که دنبال عشق نبودم با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید
ریحانههههههههههههن عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 710 دوستم نداره واقعا بود و نبودم براش مهم نيست كلا اخلاق بدي داره بد قهر ميكنه با خانواده اش هم همبنحو ... دوستت داره مطمینم چون صدشو برات گذاشته و تو بیمارستان عیادت نرفتی و دعوت هم گفتن بیان خونت تو گفتی نه به شدت عصبانی و ناراحته
ریحانههههههههههههن عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 710 دوستم نداره واقعا بود و نبودم براش مهم نيست كلا اخلاق بدي داره بد قهر ميكنه با خانواده اش هم همبنحو ... دوستت داره مطمینم چون صدشو برات گذاشته و تو بیمارستان عیادت نرفتی و دعوت هم گفتن بیان خونت تو گفتی نه به شدت عصبانی و ناراحته
roya120ترکیده مدیر استارتر عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 5990 دوستت داره مطمینم چون صدشو برات گذاشته و تو بیمارستان عیادت نرفتی و دعوت هم گفتن بیان خونت تو گفتی ن ... كلا ازم توقع داره و خيلي راحت كنارم ميزاره اين دوست داشتنه ؟همه ميگن نميخوادت زمانی که دنبال عشق نبودم با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید