2777
2789
عنوان

بیبی چکم رو ببینید

53 بازدید | 8 پست

خانما این چیههه؟؟

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته مبارکه

فداتشممم  یعنی واقعیه؟

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

ای جان امضاتو دیدم ذوق کردم بالاخره مامان شدی هورااااا😍

اره عزیزم با دعاهای شما ب لطف خدا و امام رضا و امام زمان دارم   ب ارزوم میرسم

فداتشممم یعنی واقعیه؟

خیلی واضحه واقعیه واقعیه برو ازمایش بده صبح 😍😍😍😍هورااااا مامان شدی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خیلی واضحه واقعیه واقعیه برو ازمایش بده صبح 😍😍😍😍هورااااا مامان شدی

دوورت بگردمممم انرژس مثبت

اره عزیزم با دعاهای شما ب لطف خدا و امام رضا و امام زمان دارم ب ارزوم میرسم

به سلامتی انشالله اگر کتاب ریحانه بهشتی رو بخری توش دستورات هر ماه رو هم داره که چی کار کنی خیلی خوبه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دوورت بگردمممم انرژس مثبت

فدات عزییییزم فردا رفتی ازمایش بیا خبرش بده بتات چند شده😍😍😍