2777
2789

من باشگاه ثبت نام کردم

به پوستم رسیدگی میکنم و سرکار میرم ولی حس میکنم اونقد روزام پر هیجان نیست 

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

منم مثل خودت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ سرکار ادم‌میره ومیا از خستگی میفته

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

زندگی واقعی همینه دیگههیجان نداره

میدونی خیلی دوست دارم برم توی طبیعت ولی شرایطشو ندارم دوست دارم یجوری جبرانش کنم

جون شوهر عمت لایک نکن🔫😐👌🏻. سعی کن وقتی با من صحبت میکنی مودب باشی🥰 چون بعدش پشیمون میشی بالام جان⛓

در حال حاضر زیاد حال و حوصلم سر جاش نیس فقط آخر شبا یکم دعا و زیارت میخونم در طول روزم نگم بهتره

من آخرشبا با خدا حرف میزنم خیلی حالم خوب میشهههه

یوگا و مدیتیشن میکنم 

پادکست گوش میدم 

ژورنال نویسی و شکرگزاری 

باشگاه میرم

کارای خونه رو انجام میدم 

میرقصم 

برنامه ریزی میکنم 

کتاب میخونم 

کارای هنری انجام میدم 

از گوشی دورم 

به خودم ، بدنم ، موهام و ناخن هام میرسم 

استراحت میکنم 

چیزایی که دوست دارم رو درست میکنم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ب جز کارهای تکراری خونه ک تموم نمیشه هیچوقت ورزش تو خونه و رقص و تمرین ساز و کتاب

چقد عالی من خیلی تلاش میکنم کتاب بخونم ولی بازم نصفه ول میکنممم

ساز میزنم

چقد عالی کلاس میرید؟ عاشق اینم گیتار یاد بگیرم

چند وقته میشه استاد شد؟😂

گاهی برو سفربا دوستات برو کافه و سینما

سینماااا رو خوب اومدیی اصلا یادم نبودش

یوگا و مدیتیشن میکنم پادکست گوش میدم ژورنال نویسی و شکرگزاری باشگاه میرمکارای خونه رو انجام میدم میر ...

کاش یکی بمنم رقص یاد میداد فردا عروس شدم چیکار کنم😍🤣