2777
2789

امروز اتاقشونو حسابی تمیز کردم کمداشونو مرتب چیدم جارو و دستمال کشیدم

برا این ماه براشون لباس و کفش و اسباب بازی خریدم

خودم یه کفش دوست دارم بخرم ولی فعلا اینا واجبتر بودن

از خوشحالیشون انقدر ذوق میکنم

فقط اگر انقدر اعصابم خورد نبود مادر بهتری میشدم

خدا عوضشو سر اونی که روانمو بهم میریزه دربیاره

برا تابستونشونم کلی برنامه چیدم تو ذهنم ان شاالله عملی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقاً 

منو همسرم از وقتی فهمیدیم دوقلو هامون دخترن انگار رو ابراییم 🥲

همسرم که هنوز بدنیا نیومدن داره براشون بال بال میزنه ، امروز رفته کلیی عروسک خرگوش براشون خریده منم از شدت ذوق داشتم میمردماا:)))

🩷💍🩺

منم همینم. از الان پول پس انداز میکنم برای لباس پاییز وزمستونش. خوراکیایی که دوست داره اگه کم باشه نمیخورم که تموم نشه همشو اون بخوره.منم گاهی عصبی میشم ولی همه وجودمو و پولمو وانرژیمو براش میذارم

چه مادر بودن بامزس🥲شوهرم گیر داده بچه دار شیم واقعا میترسم سخت باشه🤦🏻‍♀️با تاپیکت وسوسه شدم

منم واقعا بار اولمه، مطمئنم سخت و دردناک که هست ولی وقتی فکر می‌کنی میارزه به زندگی عاشقانه ای که یه فرشته ی گوگولی اونو قشنگتر کرده:)

🩷💍🩺

منم واقعا بار اولمه، مطمئنم سخت و دردناک که هست ولی وقتی فکر می‌کنی میارزه به زندگی عاشقانه ای که یه ...

من حس میکنم قراره دیوانه شم

حوصله بچه ها رو ندارم آخه یکم بی اعصابم

کاربری مال ۲ نفره🦥
چه مادر بودن بامزس🥲شوهرم گیر داده بچه دار شیم واقعا میترسم سخت باشه🤦🏻‍♀️با تاپیکت وسوسه شدم

خیلی سخته 

بذار واقعیت رو بگم یروزایی انقدر تحت فشارم حتی حس میکنم ازشون بدم میاد و البته این حس طبیعیه و گذراس

ولی خب جونمو میدم براشون 

من کار و درسمو فعلا کنار گذاشتم و دوست دارم تا جایی که میتونم بهشون رسیدگی کنم

منم😐😂😂😂لباس میخرم براشون تو خیابون راه میریم دوقدم عقبتر راه میرم که از عقب ببینم و ذوق کنم🤣

اره کلی تو اینستا میگردم که لباس قشنگ بخرم

یا یه مغازه س همش برا دخترم تل و گیره و کش میخرم😅

وای دقیقاً منو همسرم از وقتی فهمیدیم دوقلو هامون دخترن انگار رو ابراییم 🥲همسرم که هنوز بدنیا نیومدن ...

ای جانم خدا حفظشون کنه برات

دخترا انقدر ماهنننن 

پر از عشقن

خیلی سخته بذار واقعیت رو بگم یروزایی انقدر تحت فشارم حتی حس میکنم ازشون بدم میاد و البته این حس طبیع ...

اگه برگردی عقب باز بچه دار میشی؟ جدا از علاقه ای که داری بهشون

یا مثلا تو چه سنی بهتره بچه دار شدن؟

من هم شاغلم هم درس میخونم و خیلی درس و کارم برام مهمن

خیلی میترسم بچه منو از کار و زندگی بندازه

خصوصا اینکه شوهرمم آدمی نیست که خیلی کمک بده تو کارای خونه و بچه داریم اصلا بلد نیست

کاربری مال ۲ نفره🦥
من حس میکنم قراره دیوانه شمحوصله بچه ها رو ندارم آخه یکم بی اعصابم

منم اوایل که فهمیده بودم باردارم اصلا حس خوبی نداشتم چون از همه ی بچه ها متنفرم مخصوصاً کوچیک🔪

بعدش گفتم اوکی شاید بتونم کنار بیام

بعد فهمیدم دوقلوان😂😑

دیگه گفتم فاتحه م خوندس دیگه 

ولی همسرم برعکس من واکنش نشون داد🔪

🩷💍🩺